Nem tudok wc-re menni ha valaki a közelben van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudok nagy wc-re menni mert tartok a hangoktól. Általában szorongatom, és csak akkor megyek, ha senki nincs itthon, viszont ilyen ritkán van. Egyetemista vagyok, öten lakunk egy albérletben. Ez nem mehet így, mit tegyek? Ti foglalkoznátok vele?2014. nov. 15. 23:05
1/20 anonim válasza:
Beszélj pszichológussal. Ez nem normális.
2/20 anonim válasza:
Emberek vagyunk, végezd a dolgod úgy ahogy neked jólesik:)
3/20 A kérdező kommentje:
De nekem hangosabb mint másnak. Akárki elmegy wc-re, nem hallok semmit. Na, nálam ezt nem lehetne elmondani....
2014. nov. 15. 23:10
5/20 anonim válasza:
Ne szorongasd, mert annak csak rossz vége lehet. És ha hangos vagy, akkor mi van? Nem te vagy az első és nem is az utolsó. Ilyenen ne akadj fenn, minden ember ugyanúgy "működik". A baj ott van, ha ilyen miatt vissza kell fognod magad és a végén az egészséged rovására megy.
6/20 anonim válasza:
Te honnan tudod, hogy mennyire hallatszik ki, amikor te nem hallod saját magad kintről?
7/20 anonim válasza:
Vigyél magaddal lapotopot vagy telefont és kapcsolj be zenét vagy filmet, akkor nem azt fogják hallani amit nem szeretnél (még az előző voltam).
8/20 A kérdező kommentje:
Papírvékonyak a falak, azt is hallom amikor a wc papírt tépik.
2014. nov. 15. 23:14
9/20 A kérdező kommentje:
És laptoppal nem lenne gáz wc-re járni? :D Vagy csak én vagyok ilyen szorongós?
2014. nov. 15. 23:15
10/20 anonim válasza:
Állj.
Egyik mondatoddal ütöd a másikat.
"De nekem hangosabb mint másnak. Akárki elmegy wc-re, nem hallok semmit. Na, nálam ezt nem lehetne elmondani...."
"Papírvékonyak a falak, azt is hallom amikor a wc papírt tépik."
Namost akkor melyik??
És tedd fel a kérdést: te lenézed, kineveted a társaid, amikor vécéznek? Ha nem, miért gondolod, hogy ők megteszik? Azt hiszed, ez valami különleges dolog? Nekik is csobban az ürülékük, mint neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!