Baj, ha nem vagyok olyan, mint a többi tini lány?
Figyelt kérdés
Nem érdekelnek az értelmetlen pasi témák, untatnak a " menő " tini szövegek, nem hordok cicababa holmikat, ha nincs rájuk kedvem. Most ne foglalkozzatok azzal, hogy " olvass arról ami téged érdekel " , a kérdés az hogyha szerintetek valami fura dolog van velem vagy csak egy szerencsés kivétel vagyok a libasorban állókkal párhuzamosan ?2010. jan. 28. 15:18
11/18 A kérdező kommentje:
A kiközösitésről nem irtam semmit, ha jól tudom
Legyetek szivesek a kérdésre válaszolni, ne hajózzatok másfele :-)
2010. jan. 28. 16:47
12/18 anonim válasza:
én meg pont a kiközösítettekkel szeretnék jóban lenni, én csak félig vagyok ilyen
13/18 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha más vagy(legalábbis ilyen téren biztos).A pasi témák engem se érdekelnek úgy ahogy az osztálytársaimat, a menő tini szövegek meg vagy szánalmasak, vagy csak a hülyét izgatja...a cicababa cuccok szerintem egy szintig tűrhetőek, de utána már félreérthető, ráadásul mindenkinek megvan a maga stílusa...szerintem te egy szerencsés kivétel vagy az "iskolai klónok" között ^^.(és ez jó!)
14/18 anonim válasza:
Nincs semmi bajod,csak valószínüleg értelmesebb vagy a korodbeliekhez képest..ennek örülni kell,nem tragédiaként felfogni!f/16
15/18 anonim válasza:
Hát,én sem vagyok vmi ilyesmi, én meg megvetem az ilyen hülye szórakozásokat is,meg amikor mondogatják ogy élvezd az életet stb... de engem nem érdekel.. elég az hogy élek. Ja és még ki is taszítanak, kivagyok közösítve. De nem érdekel inkább... Én szerencsésnek érzem magam hogy nem vagyok akkora hülye mint a többi(!),szóval te is érezd magad annak :D
16/18 anonim válasza:
Eddig legalább 15-en írték, hogy én is pont ilyen vagyok, mint Te. Akkor ti 16 -an egyformák vagytok?
17/18 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj! Nem vagyunk egyformák és ez nem is baj!
18/18 anonim válasza:
Nálunk meg pont a fent említett hölgyemény típus van kiutálva. Sokfélék vagyunk, amíg nem tesznek ellenem semmit nem zavarnak.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!