Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha nem vagyok olyan,...

Baj, ha nem vagyok olyan, mint a többi tini lány?

Figyelt kérdés
Nem érdekelnek az értelmetlen pasi témák, untatnak a " menő " tini szövegek, nem hordok cicababa holmikat, ha nincs rájuk kedvem. Most ne foglalkozzatok azzal, hogy " olvass arról ami téged érdekel " , a kérdés az hogyha szerintetek valami fura dolog van velem vagy csak egy szerencsés kivétel vagyok a libasorban állókkal párhuzamosan ?
2010. jan. 28. 15:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerencsés kivétel vagy, orulj neki!! Az én osztálytársaim is egész nap hulyeségeket beszélnek utána meg mennek nézni azokat a nyálas féle fiúkat amibol nagyon sok van a buszmegállóra... ki is lettem kozosítve, tegnap tudtomra adták, hogy az egész osztály utál engem, de nem érdekel! Nem leszek olyan mint ok, nem az én bajom, hogy nem tudnak elfogadni..
2010. jan. 28. 15:21
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem baj,én is ilyen vagyok,csak fiúban:)
2010. jan. 28. 15:21
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagy "tucatlány". Nem vagy átlagos, de nem is "hülye". Más vagy mint a többiek. Én is így vagyok vele, csak engem más dolgok nem érdekelnek.

Nincs veled semmi baj. :)

2010. jan. 28. 15:22
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
és még az egód is rendben van.
2010. jan. 28. 15:34
 5/18 anonim ***** válasza:
27%
omg xd
2010. jan. 28. 15:40
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Ezzel nincs semmi baj szerintem, én is ilyen vagyok.
2010. jan. 28. 15:47
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Én is ilyen vagyok, és szerintem velünk van minden rendben, nem pedig a cicamica babákkal.;))
2010. jan. 28. 15:51
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Én is ilyen vagyok, én is ki vagyok közösítve! Örülök h nem vagyok ezzel egyedül!
2010. jan. 28. 16:09
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
én is ilyen vagyok, mégsem közösítenek ki.
2010. jan. 28. 16:25
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Én szerencsére nem vagyok kiközösítve. Eleve 35 fős az osztályunk, és szerencsére nem csak cicababák vannak. Van 3 barátom, akikre mindig számíthatok, és én így tökéletesen elvagyok, nem szeretnék ezekbe a "menőbb" körökbe kerülni
2010. jan. 28. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!