Volt már olyan, hogy írtál egy komit, és utána írtál még egyet, amivel helyeselted az előtted szólót (magadat? )
Ez nagyon jó,már vagy 10 perce röhögök magamon:D:D
Velem előfordult,írtam egy választ,másnap újra látom a kérdést,megnéztem,láttam írtak(én írtam),hát mondom ezzel tök egyetértek,leírtam hogy egyetértek az előttem szólóval(vagyis magammal)
de mondok jobbat...:D
velem az is előfordult,hogy feltettem egy kérdést,nem kaptam rá választ sok ideig,közbe utána jártam máshol a problémának,már el is felejtettem,aztán egyszer csak meglátom a kérdést(gondolom magamban szerencsétlen lány már vagy 2 hónapja feltette a kérdést,senkitől nem jött válasz)na mondom majd én megválaszolom,szóval megválaszoltam a saját kérdésemet XD
jól van,mostanában kicsit szétszórt vagyok:)
Na és veled kedves kérdező,előfordult már?
igen:D
kerestem egy kérdést, és láttam ,hogy már ki van írva... nos vhogy nekem sikerült kiírni xD még anno
nagyon megörültem neki hogy végre tudok adni egy hasznos választ, gyorsan be is írtam.... csak1-2en néztek skrizofénnak :D
am köszönöm a válaszokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!