Mit tegyek? (lent több minden)
Figyelt kérdés
12 éves multam ... éppen itt az ideje hogy felvételizzek a 6 osztályos gimibe. Ediig jó is mert 10éves koromig mindent megadtam volna hogy oda járhasak. de most megtudtam hogy mit is jelent az hogy 6 osztályos és már egyáltalán nem akarok oda mennni... viszont a legjobb barátnőm mert egy lány akivel állandóan megy a nyali fali oda megy ézért ő is oda akar... ő álítja hogy a szülei akarják de én titkon tudom hogy ez nem igaz...mikor felmerült bennem az ötlet hogy akkkor mégis odamegyek elkezdte magyarázni hogy de ha őt nem veszik fel akk én oda megyek ahova ő ?! szerintetek felveszik ha félévkor volt két 3asa nyolc négyese és három 5öse?? az év végi és az előző év félévi már több hármast tartalmazott legalább 4et 5öt .... szerintetek felveszik???2010. jan. 28. 13:58
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nem úgy kell gimibe menni, hogy a legjobb barátod/barátnőd, hova akar, hanem magadnak kell választanod, a saját érdekeidet szem előtt tartva. Attól még jóban lehetsz majd ezzel a lánnyal, és legalább találsz majd új barátokat is. Egyébként ezekből az adatokból nem tudjuk megmondani, hogy felveszik-e, mivel nem mondtad meg, hogy melyik gimiről van szó, ráadásul én úgy tudom, hogy a gimibe felvételizni is kell! (én legalábbis anno felvételiztem) szóval nem csak ezen múlik. Szerintem próbálj meg a szüleiddel dönteni, ne úgy, hogy ez a másik lány mit szeretne. Sok sikert!!!!:)
19L
2/2 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm sokat segítettél és már tudom is mitteszek :)
2010. jan. 28. 20:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!