Mitől lehetek ilyen?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon főnökösködő vagyok és szeretek dirigálni. Nagyon akaratos vagyok, önálló és ha kitűzök magam elé egy célt, legtöbbször el is érem. Anyukám ennek az ellentétje. Ő nagyon támogatásra szorul minden téren és kicsit gyengének és elveszettnek látszik. Lehetséges hogy azért vagyok ilyen mert anyukám nem volt jó példa?

17 L

2014. nov. 10. 19:59
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ez nem a családtól függ, hanem genetika lehet, vagy valami ilyesmi. Nálunk apu olyan mint a te anyukád, de én olyan vagyok mint anyu, aki olyan mint te.Apukád különben milyen természetű?Vagy nézd meg a nagyszüleid viselkedését.
2014. nov. 15. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem azért vagy ilyen, hanem azért, mert ilyen géneket örököltél. Nem csak a közvetlen szülőktől lehet örökölni, van másodlagos,harmadlagos öröklés is. És még sokkal régebbről is felbukkanhat egy-egy gén, amit hordozol magadban.
2014. nov. 15. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!