Miért érzek így? Ez is a kamaszkorhoz tartozik?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon szerettem az állatokat, a barátoknak tekintettem őket, de most csak úgy tudok rájuk tekinteni (főleg a rágcsálókra)mint kis buta büdös állatokra...nem utálom őket,és nem is irtózom tőlük, de nem jön, hogy megsimogassam, megfogjam őket vagy ilyesmi, a házunkba meg pláne nem ereszteném be (csak ha egy ismerős megkér, hogy gondoskodjak róluk egy ideig). Az egyetlen kivétel a kutya, de azt se puszilnám meg vagy ilyesmi magamtól. Pedig régen...még a tyúkot is megsirattam amit megettünk:P2010. jan. 26. 15:12
1/7 anonim válasza:
velem is ez van. Bár én sem utálom az állatokat, de egyszerűen nem szeretem őket. Az meg már nagyon közhelyes (legalábbis számomra), hogy mindenki azt mondja hogy szereti őket. Régebben én is azt mondtam, hogy szeretem őket, de elgondolkoztam, és nem is van így. Persze nem kínoznék állatot, erre nem is volt még példa, és soha nem is lesz.
2/7 anonim válasza:
Velem fordítva van. Kiskoromban szadiztam a kiscsibéket (folytogatástól kezdve minden volt), most meg már akár az ágyamba is bevinném :D
3/7 anonim válasza:
Nem tartozik ahhoz. Én is kamasz vagyok/voltam, és imádom az állatokat, sőt még jobban mint eddig, mert ők nem unalmasak, és nincsenek csúnya emberi tulajdonságaik. Veled van a baj, sajnos sok ember felnőtt korára már csak úgy gondol rájuk "hogy azok csak állatok", meg alsóbbrendűek, főleg ha gyerekük is van akkor aztán nagyon le tudják nézni őket... :( Ennek egy része tudatlasnág, másik része meg szemétség...
4/7 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy nekik nincsenek olyan gonosz tulajdonságaik, mint az embereknek, de egy ember vagy esetleg egy kutya nem tud olyan barát lenni mint egy nyúl vagy egy kanári az is biztos...azt nemnagyon értem, hogy ez miért szemétség. Nem ártok ezzel senkinek és semminek...félreértés ne essék, szeretem az állatokat, segítek ha tudok, de nem viselkedek úgy velük, mint ahogy egy emberrel bánnék az végülis nekik se lenne jó...
2010. jan. 27. 13:11
5/7 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat,én ehéten tapostam meg egy egeret a sulinkban :DDDDD
Nem hozzáállás kérdése...csak el lettél kényeztetve...járj biosz tagozatra ,olvass sokat állatokról és megszereted őket hipp-hopp!f/16
6/7 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy te vagy szemát mert te nem ártasz nekik, bár nem tudhatod előre... Amúgy meg sosem tudtam miért kell mindent egy sablonhoz hasonlítani... A macska nem olyan hűséges mint egy kutya, a kanári nem szeret úgy mint egy ember. De könyörgöm! Miért kéne? Ők nem ember és kuta, hanem macska és kanári! Szerintem fajukra jellemző tulajdonságaikat tökéletesen megtestesítik. Nem azt kell elvárni amik nem ők. A kanáriban olyan van amit egy ember vagy kutya nem tud és fordítva is. Kinek ez jön be kinek meg az... Az hogy nem viselkedsz úgy mint egy emberrel az dicsérnivaló, mert az jó az állatnak, de attól még lehet őket nagyon szeretni.
7/7 anonim válasza:
Nem tartozik a kamaszkorhoz, de nem is baj. A baj az lenne, ha kifejezetten utálnád őket, leszólnál másokat az állatszeretetükért. Nem kell kifejezetten imádni őket, ha tartod tiszteletben a mások érzéseit, akkor nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!