Kiskorodban mi akartál lenni?
nemtudom már mikor de régen: gyümölcs a yogobella-ban
kb 8 évesen: felnőtt
10 évesen: rendőr
12 évesen: focista
14 évesen Vendéglátó és Belügy/Rendészet lesz a tovább tanulási cucc;)
Hát legelőször, nagyon kicsi koromban bűvész, mert láttam a cirkuszban, ahogy egy bűvész kettéfűrészel egy nőt... Megkérdeztem anyut, de azt mondta, hogy nem próbálhatom ki, mert én nem vagyok bűvész... Szóval ezért akartam az lenni, hogy én is kettéfűrészelhessek nőket. :D
Aztán meg az volt a mániám, még kb óvodás koromban, hogy halottkém akarok lenni. Jól meg is néztek miatta folyton. X'D Aztán kicsit zavart, hogy mindenki szörnyülködik, ezért ha kérdezték, akkor már olyanokat mondtam, hogy állatorvos meg ügyvéd, csak hogy békén hagyjanak. :S
Most meg ott tartok, hogy pszichiáter szeretnék lenni, remélem összejön. :)
15/L
14/L vagyok. Én már szinte minden akartam lenni. (Bűvész,szakács,idegenvezető,recepciós,buszsofőr,tanár(ez volt a legnagyobb hülyeség),csillagász,asztronauta,stewardess,pénztáros,boltos,óvónő,állatvédő,színésznő(még most is),énekesnő,zenész(zongorista)(van még több is csak nem jut eszembe most)
Jelenleg bíró vagy ügyvéd szeretnék lenni.
rendőr, légtáncosnő, tűzoltó, metróvezető...
De úgy néz ki, műfordító leszek:) (Remélem:))
19/L
Húha :)
Szerettem volna lenni: színésznő, állatorvos, régész
Egyik sem jött össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!