Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már úgy, hogy véget...

Volt már úgy, hogy véget akartál vetni az életednek? Ha igen, mi tartott mégis vissza attól, hogy megtedd?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 22:02
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
67%
Minden nap legalább tízszer, és csak az hogy félek a haláltól, és hogy nincs itthol pisztoly ami fájdalom mentes lenne.
2009. júl. 8. 22:05
 2/29 A kérdező kommentje:

Kérem, olyanok írjanak, akik voltak már ilyen helyzetben, de sikerült valahogy kilábalniuk belőle.

Olyan választ nem kérek, hogy "nem, mert nem old meg semmit".

2009. júl. 8. 22:05
 3/29 anonim ***** válasza:
96%

Igen, amikor az öcsém öngyilkos lett.

Hónapokig eszembe villant ha valami nehéz volt:

Nem baj, majd megyek utána.

Engem egy pszichodráma csoport tett helyre, ott feldolgoztam a halálát és elmúltak az öngyilkos gondolataim.

Keress segítséget, mert egyedül ez nagyon nehéz lehet.

2009. júl. 8. 22:11
 4/29 anonim ***** válasza:
67%
igen, lassan egy éve folyamatosan, de nem visszatart valami, csak úgy érzem, még nem állok készen erre a rituáléra. de nap mint nap készülök rá.
2009. júl. 8. 22:14
 5/29 anonim ***** válasza:
68%

Gyerekek, ne csináljátok.

Tényleg nem old meg semmit és élni érdemes.

(második válaszolo vagyok)

2009. júl. 8. 22:15
 6/29 anonim ***** válasza:
81%
Nekem szar életem van:( Se barátaim a szüleim ba.nak rám! DE mindig fél évente történik vmi jobb dolog de csak 1 napig sajna és mindig eménykedek h jobb lesz de jó lenne megölni magam úgyse hiányoznék senkinek!
2009. júl. 8. 22:24
 7/29 anonim ***** válasza:
81%
Igen, 14 éves korom óta állandóan meg akarok halni, egyszer meg is próbáltam de nem sikerült így hát itt vagyok még 25 évesen is. Most mindig tologatom hogy majd ekkor majd akkor... azt hiszem csak félek megtenni. Pedig tudom hogy jobb lenne nekem miután meghaltam.
2009. júl. 8. 22:26
 8/29 A kérdező kommentje:
Kedves 22:14-es, te tetszel nekem... Hogyan készülsz a "rituáléra"? Ha gondolod, írj privit, én örülnék neki.
2009. júl. 8. 22:28
 9/29 anonim ***** válasza:
95%

Volt.23.án egy éve..

akkor a családom és a "barátaim" nagyon sok fájdalmat okoztak nekem..+ gyogyszereket szedtem meghiztam töllük..4x akartam fogyókúrázni mind a 4x mentő jött értem és kiültem az erkély szélére és elkezdtem búcsúlevelet gyártani..csak véletlen haveromnál maradt a kulcsom(a lábtörlő alatt van pótkulcs..azzal jötem be a házba) és leszedett onnan..azóta a bátyámként szeretem(L) :s

2009. júl. 8. 22:28
 10/29 anonim ***** válasza:
95%
Én is többször gondoltam már rá, hogy jobb lenne a világnak nélkülem. Egy esetben egy búcsúlevél is készült. De féltem, nem mertem megtenni. Reménykedtem, hogy csak van olyan, akinek hiányoznék, és reménykedtem, hogy jobb lesz. Hát tényleg jobb lett az életem. Most sem fenékig tejfel, de már csak néha-néha villan be az öngyilkosság gondolata, de egyszerre el is tudom hessegetni.
2009. júl. 8. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!