Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent ha valaki a hüvelyk...

Mit jelent ha valaki a hüvelyk ujján hord gyürüt?

Figyelt kérdés
Ti mit tudtok erröl? Ki mit hallott?
2010. jan. 25. 22:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ott hordom, mert ott tetszik.
2010. jan. 30. 02:18
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Nekem volt egy barátnőm rajta is így volt gyűrű. Én nem is tudtam hogy ennek van jelentése.. Erre egy másik barátnőm (ők nem ismerték egymást) Megkérdezte tőle hangosan: Tudod, hogy ez leszbi szimbolikum?! Erre azt válaszolta, hogy igen tudom. Én így nézek, nem volt vele problémám, erre rám indult. Szerinted mennyire akadtam ki?!:D
2010. febr. 19. 21:52
 13/16 Valakike0000 válasza:
Annak a gyűrűje feminista gyűrű a neve,én is szoktam néha hordani ott de csak a barátnőjét nekem nincs
2016. aug. 1. 01:40
 14/16 Valakike0000 válasza:
*barátnőmét
2016. aug. 1. 01:40
 15/16 anonim ***** válasza:
hogy leszbikus
2017. márc. 14. 08:16
 16/16 Mucsi Zsombor válasza:

átraKTAM a gyűrüm a középső ujmjamról -eddig csak onnan nem esett le- a mutató ujjamra -jupiter ujj 7. házam ura.

ha a hüvelyk ujjamon is hordanék egyet, akkor az első házamat is erősiteném meg az 5.et- 1 én, 5 romantikus kapcsolat

2017. dec. 23. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!