Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent ha valaki a hüvelyk...

Mit jelent ha valaki a hüvelyk ujján hord gyürüt?

Figyelt kérdés
Ti mit tudtok erröl? Ki mit hallott?
2010. jan. 25. 22:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
18%
én azt hallottam h az olyan bzi
2010. jan. 25. 22:41
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
A tobbi ujjara nagy.
2010. jan. 25. 22:47
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Én meg azt hallottam hogy az azonos neműekhez vonzódik azaz b*zi vagy leszbi = ) , de lehet nem igy van .
2010. jan. 25. 22:47
 4/16 anonim ***** válasza:
7%
Az is csak egy ujj, bár nem túl csini vagy guszta rajta.
2010. jan. 25. 23:05
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Semmit nem jelent. Ott tetszik neki és kész vagy lefogyott és már csak arra megy rá xD
2010. jan. 25. 23:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg leszbikus. Én is ezért hordom ott, ha olyan kedvem van... Tudod, nem egyszerű az ismerkedés, de ez egy "ismertető jel", amit legalább nem ismer mindenki, tehát bántani is kisebb eséllyel fognak.

De persze ez nem szükségszerű, sokan csak azért hordják ott, mert tetszik nekik. Vagy a többiről leesik. :)

2010. jan. 26. 10:35
 7/16 anonim ***** válasza:
22%
nem vagyok radiátor. de ha gyűrüt viselek akor van rajtam öt ezüst gyűrű. az egyik a bal hüvelykujjamon van eredetileg a jobb mutatóujra vettem, de vettem egy másik gyűrüt a a bal mutatóujjra, ezt késöb áttettem a jobbra, és ami itt volt az a bal hüvelykujjamra volt jó. vagyis azért hordom a hüvelykujjamon, mert arra jó.
2010. jan. 26. 11:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
régebben azt hallottam az fejezi ki hogy egy férfi b'uzi, ha a jobb fülében van van egy fülbevaló. de szerintem ugyanolyan marhaság, mint a hüvelykujjas gyűrű.
2010. jan. 26. 11:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam ott hordani. Nálam azt jelenti, hogy hosszú és vékony ujjaim vannak, és kaptam egy gyűrűt ami csak arra az egy ujjamra jó. Nem vagyok leszbi, csak keskeny ujjú. :D
2010. jan. 26. 17:58
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
én is ott hordok most 1 gyűrűt, de csak azért, mert a többi ujjamra nagy és leesik róla..még a mutatóujjamra jó lenne, de ott meg nem tetszik, szóval a hüvelykujjamon hordom :D
2010. jan. 27. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!