Miért éppen én, miért éppen nekem?
nem jönnek össze a dolgok?
Úgy érzem átkozott vagyok, egy örökvesztes, akinek a végtelenségig kell küzdeni azért, ami másoknak sikerül nulla energia-befektetéssel.
(Ez a kérdés sem íródott ki abban a formában, amiben én akartam.)
Nem tudok olyan körülmények mellett, amikor minden ismerősömnek, rokonomnak, kollégámnak sikerülnek az alapvető terveik, elképzeléseik, valóra váltják, amit terveztek.
Vért izzadok, hogy kisebb dolgok sikerüljenek, de valahogy az is mindig összeomlik.
És onnantól kezdve mindig, minden sikerülni fog...?!
Vagy forduljak istenhez és bízzak benne, hogy majd jó lesz, ha megdöglök és feltámadok? És a további hókuszpók.
Vagy hitessem el magammal, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó....?
Én leveszem rólad a rontást és küldök pénzenergiát is a szánalmas lelkedért cserébe
Üdv,
A sátán!
Vonzás törvénye!
Én eddig, amit nagyon akartam, sikerült! Volt hogy több év, de időt, energiát fektettem bele és nem volt hiábavaló. Borzasztó kitartónak kell lenni és nem szabad ennyire negatívan hozzáálni a dolgokhoz.
Valami konkrétumot írj példának, hogy pl. mi nem sikerült és mit tettél meg annak érdekében, hogy sikerüljön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!