Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok mindig bunkó? :S...

Miért vagyok mindig bunkó? :S Mit csináljak ez ellen?

Figyelt kérdés
A barátaimmal nem vagyok az, csak az ismeretlenekkel, akik azt mondják hogy húúú de szeretnek... és ideges leszek és nagyon bunkó vagyok. utána persze nem akarok bocsánatot kérni mert akkor meg már is jön hogy "na mégis szeretsz?" wááá:D de azt sem akarom hogy utáljanak, mert vannak jófejek is. help!:D
2010. jan. 24. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
ohh énis ugyanigy vagyok:D csak én mindenkivel..kivéve pár embert:D ilyen vagy fogadd el... én tisztába vagyok vele hogy bunkózok de csak joszándékból teszem:D az igazat mondom és kész..azmeg hülyeség hogy fölhuzod magad azon hogy szeretnekxD homály:D
2010. jan. 24. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Irónia, drágám, irónia a megoldás. Mikor valaki olyat mond nekem, amire bunkón reagálnék, inkább elviccelem. Például:

'Nekem annyira nem jön be, hogy göndör a hajad.'

Erre én 'Hajaj, mi lesz most velem?'

Ilyesmikre gondoltam. Vagy ha azt mondják, hogy szeretnek, akkor mondd nekik, hogy jajj én meg imádlak! Hidd el, ez piszok módon idegesíti az embereket:P:D

2010. jan. 24. 19:56
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen így fogok tenni azt hiszem!(:
2010. jan. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!