Meghalt a macskám 2 éve. Mikor fog ez kevésbé fájni?
Figyelt kérdés
Mindig eszembe jut és mindig bőgök ha senki nem lát. Van 3 másik macskám, őket is szeretem, de nem pótolják. Néha már az is eszembe jutott hogy öngyilkos leszek... de persze 3 macskám van, nem tehetem meg hogy itt hagyom őket. Mit tehetnék? Sose lesz jobb?2014. okt. 20. 11:55
1/3 anonim válasza:
Ilyet még nem is hallottam...nem vagy véletlenül depressziós? Kicsit túlképzeled ezt a dolgot szerintem. Meghalt nekem is a macskám, nagyon szerettem, kb kéthetente eszembe jut, mikor hogy, ez változó. Szerintem túl van reagálva az egész, a mostani cicákat pedig nagyon szeresd :) Milyen idős vagy?
2/3 anonim válasza:
Ja meg öngyi egy macska miatt? :O Kicsit elgndolkodnék, és mi lesz ha valaki a családból hal meg, vagy közeli barát, bárki? Azonnal öngyi leszel, gondolkodás nélkül? Szerintem valami depresszió áll ez az egész mögött, nézesd meg magadat mert nehezen bírod az élet alapvető nehézségeit.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nincsenek emberek az életetben, akiket szerethetnél. Ezért is kötődsz ennyire a macskákhoz. Kezd nyitnni az emberek felé, és ajándékozd meg magad meg egy kismacskával. Picik sok csodára képesek, hiszen olyan aranyosak. Megfogod őt is szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!