Mi legyen az antiszociális, állandóan rágózó punkcsaj nevem?
Figyelt kérdés
valami nagggyon menő kellene, amiből mindenki rögtön rájön, hogy én vagyok az antiszociális punkcsaj, aki állandóan rágózik! rengeteget gondolkodtam de sehogy se jut eszembe semmi, szóval legyen benne az is, hogy szőke...2010. jan. 24. 14:10
11/25 anonim válasza:
Heh, én azt hittem vmi karakterhez kell XD Amúgy Zoé, vagy Trinity, vagy Roxanne! Vagy ha magyar kell akk Anita vagy Kira :D
12/25 A kérdező kommentje:
nem hiszem el, hogy pl. a rapper csaj komolyan kérdezte... annyira hülye senki nem lehet. :D és ő se humorba írta. ;)
de majd áthelyezik úgyis.
2010. jan. 24. 14:38
13/25 A kérdező kommentje:
ja, és nem vagyok a DRÁGÁD, aranyom. :D
2010. jan. 24. 14:39
14/25 anonim válasza:
Szőke punk? Ha csak egyszínű a hajad akkor nem is vagy igazi punk.
A név attól is függ, hogy milyen rágóval nyomod. A régebbi fajta színes gömbrágó, ami punkoknak való.
Az orbit meg hasonlók az egyáltalán nem punkos.
17/25 anonim válasza:
Én sem vagyok az aranyod, cicám. :D
19/25 anonim válasza:
mirtill,titánia, magdianyus? zámbójimmyhendrix???:O
20/25 anonim válasza:
14:37-es miből gondolod, hogy az Anita és a Kíra antiszoc pánk név?:DDD
(bocs az offért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!