Találkoztál már olyan emberrel?
Még nem találkoztam.
Én sajnos ilyen vagyok, még mindig..:(
találkoztam.
Azt figyeltem meg, hogy azok az emberek, akiket a természet, vagy a plasztikai sebész, "megáldott" mindennel, sokkal lekezelőbbek, türelmetlenebbek,mint akik átlagosak, esetleg "csúnyácskák".
Olyannal is találkoztam, aki igénytelen, és modortalan is, viszont sokkal kevesebben vannak azok, akik szépek, ápoltak, és e-mellet inteligens, kedves emberek.
Nekem átlagos a külsőm és a viselkedésem is, bár többen mondták, hogy kissé nehéz a természetem.
Igen, kissé én is ilyen vagyok.
Súlyos esetekben valamilyen személyiségzavar/mentális problémák állhatnak a háttérben, pl. testképzavar.
Én ilyen vagyok. És nem szeretem.
Fiatal lány vagyok, dekoratívnak, szépnek mondanak. De ha az emberek meglátnak, nem az jut az eszükbe, hogy milyen csinos fiatal lány, hanem hogy ááá, ez egy buta p*csa.
Pedig nem vagyok az. Sőt, ha azt a tulajdonságomat kérdeznék, amit legjobban szeretek, akkor az eszemet mondanám. Nem vagyok lekezelő, gyűlölöm a flegmaságot, szeretek az embereken segíteni (önkéntes leszek, ha nagyobb leszek).
De az első benyomása mindig borzalmas az embereknek rólam.
Nem tudom, miért, nagyon szeretnék rajta változtatni, csak nem tudom, hogyan.
magammal rendszeresen találkozom.
kívül: színes, vidám, kiegyensúlyozott, boldog
belül: maradjunk annyiban, hogy pszichiátriai kezelésre van szükségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!