Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 16 vagyok, még szűz és egyre...

16 vagyok, még szűz és egyre jobban érdekelnek a fiúk ez baj?

Figyelt kérdés

Sokat szoktam ábrándozni azon hogy van barátom és a szüzességem elvesztéséről is.

Csak én vagyok ilyen fura vagy ez normális?

2014. okt. 4. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy, akkor nem normális. Ha lány vagy, akkor normális. Ha egyik sem, akkor nem tudom.
2014. okt. 4. 16:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :D
2014. okt. 4. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tudod, hogy szexnek a házasságban van a helye. Többi az paráznaság. Tarsd meg a kincsedet, ne add oda könnyen.
2014. okt. 4. 16:36
 4/8 A kérdező kommentje:
De csak én vagyok ilyen ,,hülye”? Vagy ez most normális?! :D
2014. okt. 4. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

#3:

"Nagyon jól tudod, hogy szexnek a házasságban van a helye. Többi az paráznaság."

És te ezt el is hiszed? Azért, mert pár gyerekmolesztáló pap kitalálta? Meg is érdemled.

Persze kérhetném, ohgy definiáld a paráznaságot, vagy hogy magyarázd el, miért akarod embertársaidat megfosztani egy olyan jó dologtól, mint a szex, de nem kérem, mert úgyis csak a bemagolt, ostoba, kitérő válaszaidat hallanám, észérvek helyett.

Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a vallásos válaszaiddal húzzál a vallás kategóriába, a kérdezőt pedig ne akard megtéríteni.

Köszönöm, az emberiség értelmes felének nevében.

2014. okt. 4. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:

" miért akarod embertársaidat megfosztani egy olyan jó dologtól, mint a szex"

Egy szóval se írta a #3as, hogy meg akarja fosztani. Csak arra célzott, hogy a kérdező ne az első szembejövő semmirekellővel bújjon ágyba

2014. okt. 5. 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt mondta, "a szexnek a házasságban van a helye" - ez számomra azt jelenti, hogy semmi nem történhet, míg nincs esküvő. Hiába szerelmesek egymásba a párjával négy éve, amíg nincs házasság, nincs szex. Ezt mondta - és ez baromság.
2014. okt. 5. 12:03
 8/8 anonim válasza:

Akkor én megprobálok válaszolni a kérdésedre, míg folyik közbe a veszekedés! :)

Azt csinálsz amit akarsz! Nem birja megmondani neked senki hogy kivel és mikor veszitsd el! Csak tanácsokat tudnak adni, esetleg figyelmeztetni! Az hogy érdekelnek a fiuk ez telyessen normális! :) Keltsd fel pl az iskolába néhány fiu figyelmét, beszélgess velük, ismerkedj! Ha tetszik neked és te is neki, akkor jönni fog a többi magátol! :)

De ne add könnyen magad! :)

2014. okt. 5. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!