16 vagyok, még szűz és egyre jobban érdekelnek a fiúk ez baj?
Sokat szoktam ábrándozni azon hogy van barátom és a szüzességem elvesztéséről is.
Csak én vagyok ilyen fura vagy ez normális?
#3:
"Nagyon jól tudod, hogy szexnek a házasságban van a helye. Többi az paráznaság."
És te ezt el is hiszed? Azért, mert pár gyerekmolesztáló pap kitalálta? Meg is érdemled.
Persze kérhetném, ohgy definiáld a paráznaságot, vagy hogy magyarázd el, miért akarod embertársaidat megfosztani egy olyan jó dologtól, mint a szex, de nem kérem, mert úgyis csak a bemagolt, ostoba, kitérő válaszaidat hallanám, észérvek helyett.
Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a vallásos válaszaiddal húzzál a vallás kategóriába, a kérdezőt pedig ne akard megtéríteni.
Köszönöm, az emberiség értelmes felének nevében.
" miért akarod embertársaidat megfosztani egy olyan jó dologtól, mint a szex"
Egy szóval se írta a #3as, hogy meg akarja fosztani. Csak arra célzott, hogy a kérdező ne az első szembejövő semmirekellővel bújjon ágyba
Akkor én megprobálok válaszolni a kérdésedre, míg folyik közbe a veszekedés! :)
Azt csinálsz amit akarsz! Nem birja megmondani neked senki hogy kivel és mikor veszitsd el! Csak tanácsokat tudnak adni, esetleg figyelmeztetni! Az hogy érdekelnek a fiuk ez telyessen normális! :) Keltsd fel pl az iskolába néhány fiu figyelmét, beszélgess velük, ismerkedj! Ha tetszik neked és te is neki, akkor jönni fog a többi magátol! :)
De ne add könnyen magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!