Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szomorú, rosszkedvű vagy és...

Szomorú, rosszkedvű vagy és utálod magad?

Figyelt kérdés
én sajnos igen:( ha van kedvetek írhatnánk néha pár kedves dolgot másoknak, mert igaz hogy nem ismerjük egymást de akkor is jól tud esni egy pár szép szó..
2010. jan. 20. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is sokszor vagyok így vele. :( Gyakorlatilag mindig. :S :D Ne búsulj, én Veled vagyok. :)
2010. jan. 21. 14:53
 12/17 Zümy ***** válasza:
sajnos velem is gyakran előfordul például tegnap:( ..nem vagy egyedül és így ismeretlenül is nagyon nagyon szeretlek és kívánom,hogy legyél boldog:] fel a fejjel :]
2010. jan. 21. 18:16
 13/17 A kérdező kommentje:
22:58 BOGDOG SZÜLINAPOT!!!:) am köszi hogy írtatok:) midenkinek nagyon nagyon szép napot holnapra. Holnap legalább egyszer megpróbálok mosolyogni valakire (úgy őszintén), remélem másnak is sikerül;) am 16 éves lány vagyok.
2010. jan. 21. 21:00
 14/17 anonim ***** válasza:

jaj ne legyél szomorú.. egy idős vagyok veled és annyi mindennek tudok örülni a világon.. fel a fejjel ráérsz még szomorkodni. most az a fontos hogy barátkozz érezd jól magad.

egyébként mért van ilyen sz-r kedved?:(

ha esetleg van kisállatod dögönyözd. nekem van 3 kutyusom és ha szomorú vagyok mindig velük vagyok.. hihetetlen mennyi szeretetet tudnak adni :)

2010. jan. 22. 14:54
 15/17 A kérdező kommentje:
azért a legtöbb dolgot mindent elrontottam az utóbbi években és nem nagyon tudom helyrehozni:/ sajnos nincs kisállatom se, pedig egy cicát nagyon nagyon szeretnék.
2010. jan. 23. 20:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon rosszul érzem most magam, mert elrontottam mindent. A legjobb barátomat cserben hagytam, amikor szüksége lett volna rám. Szeretném helyrehozni azzal, hogy bocsánatot kérek tőle, de tudom, hogy ez utólag nem sokat segít, és lehet, hogy már késő... :(
2010. márc. 3. 12:19
 17/17 A kérdező kommentje:
azért meg kell próbálnod!!! lehet hogy nagyon nehéz, és lehet hogy nem sikerül, de próbáld meg. egyszer nagyon nagyon nagy hülyeséget követtem el egy barátnőmmel szemben, csupán meggondolatlanságból. 2 hónapig nem beszéltünk, és nagyon lelkifurdalásom volt. aztán bocsánatot kértem tőle. annyira nem lettünk jóba mint azelőtt, de azért SOKKAL jobb mintha nem beszélnénk. Úgyhogy hajrá!:)
2010. márc. 3. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!