Iskolán meg gépezésen kívül mit szoktál csinálni?
21:10 - szerintem a wowozás simán beletartozik a gépezésbe...
Én tanulni, tévézni, tengerimalackámat abajgatni, tanulni, olvasni, barátokhoz menni néha, tanulni.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy a tanulás háromszor is szerepelt. (A rohadt életbe...)
20 vagyok, amikor sulis voltam így nézett ki egy napom:
Felkeltem reggel 5 (ha nagy volt a luxus akkor 10) perc alatt megírtam a házit. Már ha írtam.
Besiettem a suliba, 5ből 4 napon elkéstem :D
Leültem amit kellett XD majd ha volt pénzem elmentünk délután egy fél órát vásárolni, vagy együtt fagyizni vagy hasonló.
Jöttem haza a busszal, ami tömve volt cigányokkal így folyton a zsebeimet fogdostam ami miatt 1 hülyének néztek 2 elestem mert nem tudtam kapaszkodni. 3 néha perverznek is néztek :D
Hazaértem leültem enni, vagy sokszor el is aludtam (nagyon intenzív suli volt a minék rengeteg órám volt egy nap és mind kemény, nem lazulós... utáltam is rendesen!)
Aztán mivel már este volt zuhanyoztam kajáltam megnéztem valami filmet és aludtam pár órát.
Leckét írni se volt már időm, nem hogy gépezni. Ritkán leültem a gép elé hogy megkérdezzem o.társakat haverokat hogy mi kell másnapra suliba meg hasonlók de csak ennyi. Vagy ha házidogát kellett csinálni együtt csináltuk a gépen és küldözgettük.
Am csak zenét hallgatni kapcsoltam be a gépet meg néha e-mailt olvasni.
Nem tudom hogy csináltam, mert még közel is laktam a sulihoz mégis mire hazaértem szinte zuhanyozni meg kajálni maradt csak időm. Pedig az nem sok időt vesz igénybe.
Most, hogy nincs iskola gépezek állandóan. Ez a munkám és a hobbim is egyben :DDDD Időnként néha eljárok kiütni magam (inni a haverokkal meg szórakozni) meg ha a munkám miatt mennem kell akkor is.
20, csaj.
Tanulok, vásárolok barátnőmmel vagy csak simán sétálunk a városban :D Hétvégén mozi a barátokkal vagy mászkálás a városban :D Sokszor vagyok fent msnen, mert másik városban laknak a többiek :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!