Szépnek tartod magad?
Figyelt kérdés
viccet félretéve, szerintred szép vagy?
és miért igen/nem?
2010. jan. 20. 20:14
1/18 anonim válasza:
Ilyen undorító embert mint én szerintem még sose láttam :'( Amúgy annyira nem is lennék ronda ha lefogynék végre
2/18 anonim válasza:
szerintem nem vagyok csúnya mert nagyon különleges a szemem,és az egész arcomon azt szeretem a legjobban
:))
3/18 anonim válasza:
Néha igen néha nem. Ha kialvatlan fáradt vagyok, akkor nem. Amúgy meg igen. Azért vagyok szép, mert igényes és ápolt vagyok, szép arcom van és szép alakom.
4/18 anonim válasza:
Jó pasi vagyok na, mit tagadjam. Szép zöld szemeim vannak és borostás vagyok.
5/18 anonim válasza:
az első 20:18-as vagyok,az alakomat is szeretem mert szép kerek a popsim:$ ha valaki azt hinné beképzelt vagyok nem vagyok az :D
7/18 anonim válasza:
Szerintem ronda hülye és szerencsétlen vagyok...Sajnos...:(
8/18 anonim válasza:
Ja
Furcsamód sokkal jobban tetszek a csajoknak, ha kialvatlan fáradt vagyok
9/18 anonim válasza:
Szerintem igen! Főleg, ha nem vagyok annyira fáradt, elgyötört.
Tudok gyönyörű is lenni, de elnyűtt is, ha karikás a szemem.
Főleg az új hajszínem óta vagyok még szebb.
(L) ME (L)
10/18 anonim válasza:
nagyritkán... egyébként ronda vagyok. Nincs nőies alakom, kerek arcom van és átlagos szemeim, ronda orrom és telt ajkaim. Ki látná ezt szépnek?:S ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!