Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi legyek, ha nagy leszek?

Marianna001 kérdése:

Mi legyek, ha nagy leszek?

Figyelt kérdés
Nekem a rajz és a technika és az ének megy nagyon jól.Egy hangszeren sem játszom,de énekkaros vagyok.A nyelvtan és az irodalom sem okoz gondot, 4-es vagyok belőle. Nyelveket szeretek tanulni,angolt és németet jól is mennek, németből 5-ös vagyok angolt csak most kezdtem,de az is nagyon jól megy. Matek a fizika,föci már nem annyira fényes csak 3-as. Kémiát csak most kezdtem. Tesivel úgy vagyok hogy jó az állóképességem, karatézok már a citromsárga övre készülök,de halálosan félek a labdától mivel egyszer kiskoromban durván fejbe rúgtak egy lasztival. A magasban is félek. Ha tudtok légyszi segítsetek. Előre is köszi!
2014. szept. 23. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Festő

Irodalom tanár

Esetleg bilingvális suliba is mehetsz

2014. szept. 23. 22:27
 2/2 zoricabones ***** válasza:

felvi.hu

Ott vannak tesztek ( regisztrálni kell ). De ez később is jól jöhet, próbáld ki. Nézz körül, biztos találsz valamit ami segít.

Zorica

2014. szept. 25. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!