Mi legyek ha nagy leszek?
Figyelt kérdés
Tizenegyedikes lány vagyok, és rendészetre irányuló középiskolába járok. Eddig rendészeti pályán szerettem volna dolgozni, de most hogy bejöttek a rendvédelmi órák, rájöttem, hogy igazából annyira nem is érdekel. Tudom, hogy későn de nem bírok mit tenni.
Most azon gondolkozok, hogy mi is legyek. Vagyis hogy milyen irányba tanuljak tovább. Ebben szeretném a segítségetek kérni.
Még egy kis jellemzés: Imádom a matekot és jó is vagyok benne. Még a fizika is megy, és mivel már nem szeretnék átmenni másik iskolába/szakra ezért a rendvédelem is menni fog. Olyan szakmák érdekelnének amik azért jól fizetnek. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. szept. 22. 19:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!