Éreztetek már úgy, hogy kevés időtök van hátra? (max 5 év? )
Figyelt kérdés
Mostanság egyre erősebb bennem ez az érzés. Van legbelül bennem egy olyan, hogy 5 éven belül vége az életemnek. Igaz "még csak" 16(/L) vagyok, de nem tudom megtervezni a jövőm. Nem tudok olyat mondani h 5 gyerekem lesz meg egy csodás férjem, karrierem meg ilyenek. Nem látom ezt. A haláltól sem félek. Körülöttem mindenki parázik.volt már olyan h majdnem elcsaptak de egy kicsit sem ilyedtem meg. Nekem nem félős téma a halál, sőt. Talán egy jobb helyre kerülnék utána. de szó se róla nem akarok öngyilkos lenni. A lényeg, hogy van egy olyan nagyon mély és erős érzésem h elég rövid életű leszek. Érzez/érzett még így valaki? Mit lehet ezzel csinálni?2010. jan. 20. 19:02
11/17 A kérdező kommentje:
21 évesen miért érzed azt h túl hosszú az élet? egyedül vagy? kudarc ért? vagy miért?
ezt szeretném magamban is megfejteni h miért?
2010. jan. 20. 19:42
12/17 anonim válasza:
Sok kudarc
nem látom az életem értelmét
egyik napról a másikra élek
13/17 anonim válasza:
a halál megváltás sz*r földi élet után.mindennap ugy élek lehet ez az utolso de mindig jön egy uj.
de egyszer igazam lesz legfeljebb 100 év mulva:D
14/17 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, csak én úgy érzem, 23 éves koromig fogok élni (most vagyok 20), ezt már vagy 3 éve így gondolom:D Nem tudom miért, félni én se félek tőle, lesz ahogy lesz.
15/17 Zenon válasza:
Én először akkor gondoltam bele,hogy egyszer meg fognak siratni,(ha lesz egyáltalán valaki),mikor 5 éves voltam.Már akkor végigvettem az életem,azt is,hogy kábé hány évig élhetek,stb.Csinálni ez ellen nem tudsz semmit,csak ne foglalkozz ezzel,mert sok embert ez kergetett idegösszeomlásba,végső soron öngyilkosságba.Ne agyalj olyasmin,amin nem tudsz változtatni.Az élet bár véget ér,nem a halálról szól,hanem magáról az élőkről.
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! :)
Persze nem is fogom magam belelovalni meg ilyenek, mert érdekel h mi van a halál után és tudom h az valami csodálatosnak a kezdete lehet (én ebben hiszek) :)
De örülök h nem vagyok egyedül az ilyen érzéseimmel :)
2010. jan. 22. 14:25
17/17 anonim válasza:
én a világvége miatt hiszem hogy már csak 2 év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!