Fültágítás ideje?

Figyelt kérdés
Menyi idő alatt tudom kitágítani a fülemet 18mm-re ha a fülem még ki sincs szúrva 2 vagy 3 hónap ?

2014. szept. 22. 22:12
 1/7 anonim válasza:
hát ha még ki sincs szúrva a füled akkor azzal jobb ha vársz mert ha kiszúratod akkor ugye egy darabig folyamatosan gennyesedik és vigyázni kell rá hogy nehogy elfertőződjön. Mire meg kitágítod a füledet az még egy két hónap minimum rá de ez attól is függ hogy mennyire feszíted meg a füledet...
2014. szept. 23. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:
értem köszi:D
2014. szept. 23. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha szúrják azt ajánlom várd meg míg begyógyul!

Tudom,hogy 18 mm nem olyan nagynak tűnik,hogy azthiszed 2-3 hónap alatt kitágíthatod anélkül,hogy szakadjon.

Én is ezt hittem,és 3 naponta újat raktam bele annó(2milivel nagyobbat)...Most 20mili.6 hónap alatt lett ennyi,de úgy,hogy kifordult a fülem,és nem tágíthatom tovább,csak úgy,ha előről kezdem ami már vicces,mert nekem ez nem nagyon megy össze.Vagy,ha levágatom a kifordult húst 100ezer körüli kemény pénzért.

Azt ajánlom 2mili 1 havonta.Ha szép cimpákat akarsz.

2014. szept. 24. 09:56
 4/7 A kérdező kommentje:
:O nem is tudtam hogy ilyen sokat számít ha gyorsan vagy lassan tágítom, de azt hiszem hogy tudok várni annyit hogy szép legyen a fülem
2014. szept. 24. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos én sem tudtam.:\

De ha nem nézegetek a fülem mögé nem annyira feltűnő,csak alváskor kényelmetlen a kis darab,mert rámegy az egész tágeszra...

2014. szept. 24. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Az olyan egy-két év.

Ugyebár kb 1 hónap mire begyógyul a fülbevaló, és nem mindig tudsz két mm-t haladni egy hónapban.

Haladj lassan, jó minőségű ékszrrel (ha recés, akkor felsérit a füled), használj fertőtlenítőt és síkosítót.

(Ahol veszed a fültágítót, adnak mellé kis fertőtlenítő kendőt, csak kérni kell, azzal a fület is, az ékszert is).

testápolót, krémet, szőlőzsírt valamit kenj még mellé, hogy csússzon.

2014. szept. 24. 23:25
 7/7 anonim válasza:

nekem 2 hónap se volt...most 38 mm

2 éve van fültágítóm és sehol sincs vadhúsom egy jó trükk miatt

ha hátulról rakod be az ékszert, az visszafele fordítja a cimpát...tádááá

de azért persze ne erre törekedj

2014. okt. 27. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!