Szerencsétlen vagyok? Többi lent
szerintem nem
az hogy anyukáddal jársz fitness terembe szerintem egy lánynál tök oké
nekem mint fiúnak már fura lenne ezért nem is járok anyámmal szinte sehova
Ha nem vagy túl vékony meg nagydarab sem akkor a kinézeteddel sem lehet semmi baj
szerintem tök oké vagy!az hogy inkább tanulsz mint barátkozol az sem baj egy lánynál de próbálj meg egy kissé szabadabban élni
Nem vagy szerencsétlen. Senki sem az. Fontos, hogy szeresd magadat, mert az önszeretet minden szeretet alapja. Biztos vannak jó tulajdonságaid. Sokat tanulsz, biztos művelt lehetsz. Jó a kapcsolatod az édesanyáddal, ez is a javadra irható. Vigyázol arra, hogy ne keveredj rossz társaságba, ez újabb pozitívum. Becsüld magad, mert ha nem tiszteled magad, más sem fog (őseink bölcsessége)!
Nem tudom mennyi idős lehetsz, de ha édesanyáddal jársz szórakozni, nem lehetsz túlkoros, szóval nem késtél le semmiről. Idővel biztos megtalál téged is a boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!