Hogyan allhatnek vegre talpra? Miert vagyok ilyen szerencsetlen?
Evek ota depis vagyok,sokat szorongok,nincsenek barataim,az emberek kerulnek,barmibe bele kezdek abba kudarcot vallok.
Palyakezdokent kirugtak az elso munkahelyemrol,mert nem tudtam ugy teljesiteni illetve furkalodtak ellenem.Pedig jo munkahely volt...
A masodikban jobban teljesitettem,igyekeztem.Erre nagyon durvan kicsinaltak majd egy sza.kavaras eredmenyekent felhaborito modon kirugtak.
Parom nincs es soha nem is volt,noha 10 even keresztul vagytam erre,1 evig tarskeresoztem sehol semmi.
Jelenleg nincs munkam a padlon vagyok.Jartam mar pszichologusoknal,eletvezetesi tanacsadonal,imadkoztam.Idoszakosan ertem el sikereket,de aztan jott a pofara eses.
Kicsit csunyacska vagyok,nem vagyok valami okos es ertelmes sem ugyanakkor atlatok a dolgokon amik velem tortennek.Jomagam joszandekunakes jo indulatunak tartom,tekintettel vagyok masokra ezert sokat gondolkodok azon miert tortent meg velem mindez...
A keressek hobbit,optimistan gondolkodjak jellegu tanacsok eddig nem jottek be...
Koszonom mindenkinek aki probal segiteni.:))
23 ev
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!