Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valami baj van velem? Kerlek...

Valami baj van velem? Kerlek valaszoljatok.

Figyelt kérdés
az osztalyomban regebben voltam a "meno" es a fiukkal is en jottem ki a legjobban de van par lany osztalytarsam akik nagyon bolcsek es mintha egy plazaban kepzelnek magukat ugy viselkednek es a fiuk is kezdenek atpartolni hozzajuk...mit tegyek? a fiuknak ez jon be? de vissza akarom kapni a posztomat es a barataimat
2010. jan. 20. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
A fiúknak a "pláza" csajok azért tetszenek, mert jól néznek ki, és ennyi. De te is felhívhatod magadra a figyelmet jobb ruhákkal, ha másképp nem megy :)
2010. jan. 20. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Biztosan a jó haver típus vagy. A srácok bizonyos korban a lányos lányok után kezdenek érdeklődni.

Ez téged ne zavarjon -most biztos rossz - de eljön a te időd is.

Egyébként hogy jön össze a "bölcsek" és "plázásások" ?

Két különböző dolog, ha nem három..:)

2010. jan. 20. 17:57
 3/4 A kérdező kommentje:
de egyszeruen lenne kedvem kikaprani a szemuket...csak azert visszafogom magam de akkor is...ezek miatt huzzam meg magam? es mostanabn csak fikaznak pedig ezelott par hettel meg azt csianltak amit en mondtam/en valtoztam meg vagy ok?
2010. jan. 20. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
igen, de a fiúkat most az érdekli, hogy jó a csaj segge, jó a melle, és mást nem is látnak. Meg az, hogy melyik csajt lehet megtapizni. Aztán közbe le se szarják, hogy a csaj az mennyire hülye, vagy okos, lényeg hogy szexi legyen.
2010. jan. 20. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!