Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktatok magatokon röhögni?

Szoktatok magatokon röhögni?

Figyelt kérdés

Én sokszor röhögök a hülyeségeken amit mondok, vagy csinálok. Nem ilyen erőltetett, hanem szívből jövő nevetés/röhögés.

Szerintem nagyon vicces az ha valami nagyon nagy hülyeséget mondok vagy csinálok, és nevetek magamon. Például ha rajzolok valami hülyeséget, vagy akár ha rosszul mesélek el egy viccet, de még ha pl egy órát tudattalanul kifordított pólóban sétálok a városban.

Már ha belegondolok is nevetek.

2014. szept. 21. 16:52
 1/2 vörös98 ***** válasza:

szerintem tök jó, hogyha tudsz magadon nevetni:)

én is szoktam de nagyon sokszor magamon röhögni. ez szerintem természetes

2014. szept. 21. 17:17
 2/2 anonim válasza:
Én is szoktam magamon nevetni, de "röhögni", vagyis olyan nagyon harsányan nevetni nem, vagy csak nagyon ritkán. (Mivel amúgy sem szoktam igazán "röhögni".) Pl. ha elküldöm ezt a kommentet, és utána veszem észre, hogy helyesírási hibát követtem el, akkor valószínűleg nevetni fogok rajta(m). =D
2014. szept. 21. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!