Milyen szakmát választottál és miért?
Építészet, de anyagi gondok miatt valószínűleg ott kell hagyjam. Ami nem feltétlenül baj, mivel dolgozhatok még a szakmában, csak nehezebb lesz. Látványtervezéssel is foglalkozom, amihez nem kell egyetem. Szóval építészetben fogog dolgozni, csak nem építész leszek, hanem építészeti látványtervező.
Építészetet már kiskorom óta szerettem, de igazán nyolcadikban döntöttem el hogy ezt akarom csinálni. Azóta ki is tartottam ez mellett.
Minden helyezetben azt nézem, hogy ezzel kapcsolatos dolgot csináljak, főleg a tervezés részét.
Ha nem tudod eldönteni te mit szeretnél, a tanácsom az lenne, hogy a következő pár hónapot szánd arra, hogy különböző dolgokat kipróbálsz. Biológia, matek, fizika, nyelvek, építészet, praogramozás, animáció, logisztika, film stb.... olvass mindenről, nézz műsorokat, youtube videókat. Minden témára szánj 2-3 hetet. Így megtudod mi az ami érdekel. Onnan tudsz szűkíteni a szakok között.
Orvos leszek, azért, mert szeretek emberekkel foglalkozni, és érdekel hogy hogyan működök.
És, amit nem nagyon szoktam mondani mellé, az az, hogy szeretem a vért :)
Igazából ha nem orvosnak készülnék, akkor elmennék hentesnek, már ha még mindig menő lenne.
Vagy marketingesnek, hogy manipulálhassam az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!