TOLVAJKERGETŐK. Egyetértetek velük?
Milyen gyűlöletfórumról beszélsz?
Az emberek leírják a véleményüket pro és kontra. Mi a gyűlölet? Hogy utálják a tetves tolvajokat?
Vagy hogy kimondják hogy mit művelnek a cigányok?
Csak kérdezem...
NEM. Ez a társaság csak arra jó, hogy még jobban szítsa a gyűlöletet a cigányok ellen.
Arra nem, hogy a problémát megoldja.
Igen.
Több országban is tevékenykednek hasonló csoportok, a rendőrséggel karöltve, nagy sikerük van.
Itt meg persze a rendőrség meg a magyar liberálisok is ellenük vannak, nehogy már javuljon a közbiztonság.
Alapvetően jó kezdeményezésnek tartom, a facebook oldalon amit írnak azt elolvasom, amit mások hozzászólnak azt nem.
" Ez a társaság csak arra jó, hogy még jobban szítsa a gyűlöletet a cigányok ellen. Arra nem, hogy a problémát megoldja."
Arról nem a tolvajkergetők tehetnek, hogy a lopások NAGY RÉSZÉT (gyk: nem mindet) a hős utcai űrhajóval érkezettek követik el. A tolvajok elfogása és ezen tevékenységük közbeni félelemben tartása a céljuk. Így tehát a cigányság problémájának a megoldására valóban nem jók, de nekik nem is ez a céljuk.
"Igen.
Több országban is tevékenykednek hasonló csoportok, a rendőrséggel karöltve, nagy sikerük van.
Itt meg persze a rendőrség meg a magyar liberálisok is ellenük vannak, nehogy már javuljon a közbiztonság."
Erről az a véleményem, hogy az egész ott lett elrontva, hogy az amúgy sem szimpatikus jelleméről ismert tomcat vezeti a csoportot, aki elég sok bajt kavart sok rétegnek, és ennek fényében még le is járatják a rendőrség munkáját, ami lehet hogy igazából jogos, de ne csodálkozzunk hogy a hatóságok, és a liberális közeg sem jelent segítséget számukra. Ha egy független, ismeretlen, átlagemberekből létrejött csoport lenne, akik csak is kizárólag a tolvajlással foglalkoznának, egy szimpatikus, karizmatikus vezetővel, akkor szerintem a rendőrség a jógirét megerősítendő támogatná a kezdeményezést, mint más országokban. De a tolvajkergetők már túl messzire mentek, szóval tényleg elb''szták, és egyre kevesebb a követőjük is. Én sem szeretem azt a fajta liberalizmust ami itthon van, de valahol Tomcat ennek köszönheti azt a nagy volumenű véleménynyilvánítást amit megengedhet magának, az uszításaiért máshol már akasztanák. Ebben az országban ezt megteheti és meg is teszi, ami nem lenne baj, csak az ilyen iszonyatosan jól induló és hasznos kezdeményezéseket fertőz meg és korcsosít el. Lehet harcolni az állatkínzók ellen, meg a cigányok ellen, de az egy másik fórum legyen, nem ezt kellett volna elb''szni. Én nagyon sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!