Van ezen az oldalon valaki, aki szégyelli hogy fehér?
Sziasztok! Meg kell mondanom nagyon szégyenlem, hogy fehér vagyok és nem is szeretem a fehér embereket!
Hogy miért?
Mi, fehérek nagyon sokat gondolunk magunkról és a legtobbunk elitél más népeket és kultúrákat! Lebeszélik a négereket, kínaiakat, sokszor hallottam már, hogy mocskosnak nevezték oket meg ilyesmik.. Na és ami a legjobban felidegesít, hogy borzasztóan kapzsik, mohók és felszinesek! Tisztelet a kivételnek!! Nézzunk csak bele egy kicsit a torténelembe.. ami miatt a legjobban szégyellem a faji hovatartozásomat, az Amerika! Vagyis hogy most ugye tobbségében európaiak lakják Amerikát, a lopott foldet! Ellopták és megalázták, irtották az oslakosokat.. Mit gondoltok errol?
:-D
Jajj de jót nevettem...
Nem vagyok rasszista ezért nem tekintem a fehéret és az egyéb bőrszíneket külön fajnak. Azok rasszok esetleg fajták bár ezutóbbit emberre nem használjuk.
A homosapiens is elrabolta europát a neandervölgyitől...
stb stb
sok felől megközelíthetjük, bár a gyarmatosítóknak már nem túlélés volt a tét hanem az arany ezét el is ítélhetjük őket. De ne sajnálj le azért embereket mert más a színe és az őseit atrocitás érte a te őseid által... Ez pont olyan megalázó. A különbőző etnikumok pedig, legfőképpen az egyes képviselőik viselkedése miatt vannak elítévle, nem szép dolog az általánosítás de ez nem csak a fehér ember betegsége. Addig senki nem lesz egyenrangú amíg nem viselkedik mindenki úgy, se elnyomottként se felsőbbrendűként.
Hát én mindig szerettem volna spanyol pasi lenni :D Olyan latinos...
De ilyen fehér ember lettem, ez van. Most érted, mit tudok csinálni?
Én a magyarságomat szégyellem, mert annyi itt a buta, erőszakos, szemét ember és az utcára nem lehet már lassan kimenni.
Egyébként szerintem is ugyanolyan emberek a kínaiak is és a feketék is. Én mindenkit kedvelek, minden népcsoporthoz ugyanúgy állok hozzá.
Na hát te se ismersz japán embert csak a filmekből, médiából...
Ugyanolyan emberek ők is, van pár japán haverom, jól elvagyunk. Nem UFO-k wazze :DD
Hát ez elég szánalmas.. Amerika egy nagy szar. Itt most rasszizmusra gondoltál szerintem... Minden egyes embernek megvan a helye.. Ha ugy vesszük akkor én magam is rasszista vagyok. Félreértés ne essék, szeretem az embereket, HA: ott vannak ahova születtek, ahová valók, ahova teremtettek. Ha mondjuk afrikainak születsz, akkor afrikában lenne a helyed, ha Magyarnak születtél akkor meg Magyarországon van a helyed!! Gondolj bele, a magyar nép a legeslegősibb nép ami létezik ezen a földön, a helyedben én kibebaszottul őrulnék inkább. nézd meg ezt a videót például ez teljesen tisztán bizonyitja amit az elöbb leírtam.
európában mi vagyunk az őslakosok és mégis minket akarnak elpusztitani. na vajon miért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!