Van ezen az oldalon valaki, aki szégyelli hogy fehér?
Sziasztok! Meg kell mondanom nagyon szégyenlem, hogy fehér vagyok és nem is szeretem a fehér embereket!
Hogy miért?
Mi, fehérek nagyon sokat gondolunk magunkról és a legtobbunk elitél más népeket és kultúrákat! Lebeszélik a négereket, kínaiakat, sokszor hallottam már, hogy mocskosnak nevezték oket meg ilyesmik.. Na és ami a legjobban felidegesít, hogy borzasztóan kapzsik, mohók és felszinesek! Tisztelet a kivételnek!! Nézzunk csak bele egy kicsit a torténelembe.. ami miatt a legjobban szégyellem a faji hovatartozásomat, az Amerika! Vagyis hogy most ugye tobbségében európaiak lakják Amerikát, a lopott foldet! Ellopták és megalázták, irtották az oslakosokat.. Mit gondoltok errol?
Kis irónia lol
Én büszke vagyok rá hogy fehér vagyok
21/f
"legtöbbünk elítél más népeket és kultúrákat"...akkor te most konkrétan mit csinálsz? =)
egyébként szerintem a hófehér bőrnél nincs szebb :)
A legtöbb ember nem a bőrszínt ítéli el, hanem a viselkedést!
Én büszke vagyok rá, hogy fehér vagyok, de hidd el a fehéreket ugyanúgy éri attrocitás, mint a nem azokat.
Bár, ha belegondolok a mostani csaj ideálok miatt, lehet, hogy inkább négernek lenne jó lenni, mert akkor nem szólnának be a fenekem miatt, hanem mindenkinek tetszene...:-))))))))))))
Én nem értem miért kell arra külön büszkének lenni,hogy valaki fehér,néger,kreol stb.Ha a bőrszínedre büszke vagy,az olyan mintha másokat néznél le,mert más a színük.Más kérdés persze a nemzetiség,ha valaki arra büszke(elnézést a sok szó ismétlésért)
Szóval én nem vagyok elrepülve attól,hogy fehér vagyok.Nem érint meg különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!