Mit csináljak ha el vagyok veszve? (az életben)
Középkorú leszek hamarosan és még mindig nincs semmiféle fogalmam arról mivel szeretnék foglalkozni,merre kellene indulnom. (Majd marad a kényszer, de ott se fogok tudni választani)
Maga a választás,döntéshozás is nehezemre esik.
Jobbára munkanélküli is vagyok.
Önbizalom közelít a nullához.Valószínű részben azért sincs munkám, mert sok munka elvégzésére alkalmatlannak tartom magam.
Nem tudok a nők közül sem választani! Még azt sem tudok kit és milyen nőt keressek.
Még csak azt sem tudom megválasztani, mit sportoljak,milyen tánc vagy nyelvtanfolyamra járjak.
Olyanra mi hasznos,de rohadtul nem érdekel vagy ami érdekel, de sokra nem megyek vele?
A komolyabb dolgokról nem is beszélve.
Nem találom a helyem az életben.
Sosem tudtam mi érdekel.
Semmi céltudatosság nem volt bennem és most sincs.
Csak az egy helyben toporgás.
Nem tudom hogy kell valamiért tenni,elérni egy célt.
Rájöttem nincs hitem.
Hadilábon állok a hittel is.
Nem igen tudom mibe kapaszkodhatnék, mert hát magamba nem igen érdemes.
Feltenni minden egy lapra és belevágni valamibe?
Melyik lapra? Van egyáltalán lapom? És ha nem sikerül?
A 2. Kommentelőnek. Ha nem igazán érzed, hogy azok a közösségek megfelelnek Neked, akkor ne erőltesd. A hit nem függ a hitközösség látogatásától. Azt gondolom, talán egyedül is neki ülhetsz imát mondani, bibliát olvasni.
Sokan, nagyon sokan nem azt csinálják, amit szeretnének, de mindig van mód arra, hogy ezeket a dolgokat átmentsük, ha másképpen nem, akkor hobbi szinten. Talán a művészi vénád mellett van más is, amiben tehetséges vagy. Ki kell próbálni. Aztán majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!