Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha 20 éves lennél ismét, mit...

Ha 20 éves lennél ismét, mit tennél másként?

Figyelt kérdés

Mit tennél másként, milyen párt választanál magadnak?

Milyen munkát, életet?

2014. szept. 6. 19:37
1 2
 1/12 anonim válasza:
44%
Fúdeérdekes, hogy az ittlevõk fele 20 alatti.
2014. szept. 6. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:
nem lehetne inkább h 7.es legyek ismét ?
2014. szept. 6. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem lehetne inkább 19? Egyébként pedig egészen máshogy állnék a férfi-nő kapcsolatokhoz, mint akkor. Akkor a tökéletes szerelemre vágytam, egy aranyos, kedves lányra bla, bla. Aztán rá kellett jönnöm, hogy olyan nő amire én vágyok, manapság hiánycikk. Szóval belemennék olyan kapcsolatokba, amit egykor elszalasztottam.
2014. szept. 6. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem várnék ennyit a külföldre költözéssel.
2014. szept. 6. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:
semmit
2014. szept. 8. 18:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Visszamennek az angliai nyari munkarol a sotera es mahoz 1 even belul orvos lennek, nem pedig milliomos mint most, es nem lenne sajat hazam Londonban jovore - most ugy nez ki az is bele fog ferni a jovo evi keretbe.
2014. szept. 9. 01:13
 7/12 Spilerke ***** válasza:
Majd, ha megérem a harmincat megmondom. :D
2014. szept. 10. 09:30
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
#6 ha ha ha, jót nevettem :D
2014. szept. 11. 21:33
 9/12 anonim ***** válasza:

haha, irigykedj csak ;)

nem csak mosogatok vannak kint, hiaba szeretne a kormany ezt lenyomni a torkotokon.

aki folyekonyan beszeli az angolt, van egy kis esze az itt jol el, aki emellett atlatja az itteni piacot, es mer lepni, az nagyon meg tud gazdagodni :)

2014. szept. 12. 01:13
 10/12 anonim ***** válasza:

ja, es egy elo pelda egy bolgar ismerosom 10 eve jott ki, most keszul megvenni a 2. londoni hazat, vagyis inkabb a 3.-at mert az anyukajanak is intezett egyet. kozben Bulgariaban is vettek par hazat, pontosan nem vagom, hogy 2-ot vagy 3-at.

Vagy pl. Anglia legnagyobb foberloje egy matektanar hazaspar. Tobb mint 1000!!!! ingatlanjuk van orszagszerte. Tudod miert? Kiszamoltak. Itt nem olyanok a hitelek mint otthon. Jobban megeri hitelt fizetni, mint berelni. Viszont reszletekbe inkabb nem mennek bele, hogy mit hogyan kell itt csinalni. ;)

2014. szept. 12. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!