Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Végezhetem ezt a munkát ha...

Végezhetem ezt a munkát ha nagyon érzékeny vagyok? ( lelkileg )

Figyelt kérdés
Patológus vagy boncmester...még nem döntöttem el...
2010. jan. 17. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez remek lehetőség, hogy kigyógyulj belőle! :D

Csak ne vidd túlzásba.

2010. jan. 17. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha nem hányod el magad a test

látványától akkor igen

2010. jan. 17. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Lelkileg nem hiszem, hogy olyan nagy trauma lenne (hiszen már nem él, nem kell rajta segítened). Ha bírod a szagot, látványt, illetve benne turkálni, akkor igen.
2010. jan. 17. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
De azt ne felejtsd el, hogy a patológus nem nagyon boncol, és nem egy okj-s szakma, mint a boncmester.
2010. jan. 17. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Lelkileg is megterhelő, mindenképpen. A boncik előbb- utóbb kicsit bekattannak....
2010. jan. 18. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik ism.-öm azt mondta ezt csak beszívva lehet kibírni.
2010. jan. 18. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:

NEEEE!

A roppantul kemény emberek is nehezen viselnek lelki megrázkódtatásokat, nemhogya gyengébbek!

Szerintem érdemes lenne elkondolkodnod azon, hogy az asztalon nem csak olyan emberekbe botlasz, akiket megvetsz, mert mondjuk egy kegyetlen gyilkos vagy egy terrorista, akiket éppen kilőttek valahol. Mi van akkor, ha mondjuk egy kisbabát látsz vagy egy halálra vert kisgyereket, esetleg rákban, leukémiában lesoványodottat, kismamát vagy balesetben darabokra szakadt valakit vagy csupán csak ismerted és szeretted....És még sorolhatnám!Rengeteg szörnyűség van!Ez még a több éve praktizálókat is megtöri! Azt hiszem, erre születni kell, és semmiképp nem való egy lelkileg gyenge embernek, aki amúgy is küzd valamivel, különben mitől lenne oly érzékeny?

2010. jan. 19. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
mikülönbség 2 köt?
2010. ápr. 3. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!