Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van 1 lány aki nem igazán kedvel engem. Jó ez nem is zavarna csak most szeretnék elmenni egy új suliba és ő is oda jár. Nem szeretnék rosszba nenni senkivel abból a suliból és ő segithetne megismerni egy pár embert onnan. Most irtem neki de azt mondta h semmi baj stb...syal nem harXIK...DE TOTAL idiotanak tettem be magam..

a vegen megköszöntem a semmit...és tett egy olyan jelet h aha biztos...szal hogy mutassam meg h megsem vagyok olyan hülye...irni ma még nem akarok neki...irjak majd pl 1 hét múlva és mondjam h a múltkor nem beszéltem rendesen vagy össz vissz beszéltem..miket kérdezzek stb..:D

amúgy lány vagyok és ha bejutnák az ő sulijába nem lennék vele oszt. társ..

ja és adnátok pár tippet hogy h barátkozzak az új suliba az oszt. társaimmal?

2010. jan. 17. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem tőle függetlenül. Átmész abba a suliba, összeismerkedsz az osztálytársaiddal.
2010. jan. 17. 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:
ahamm...szerintem is:D
2010. jan. 17. 21:19
 3/3 A kérdező kommentje:

ertelmetlen kerdes...bocs....csak abban a pillanatban ketsegbe voltam esve:) koszi

papa

2010. jan. 17. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!