Össze lehet egyeztetni?
Úgy értem az iskolát, a tanulást (kitűnő szeretnék lenni),a sportot, a barátokat és egy pasit?
Lehetséges ez?
Természetesen igen. Időbeosztás kérdése. Illetve bizonyos dolgokat össze is lehet vonni. Pl. sportolhatsz is a barátoddal, sőt a barátaiddal is együtt lehetsz úgy, hogy közben a barátoddal is.
Az embernek rengeteg szabadideje van, amit nem hasznosít. Pl. buszon utazva is lehet tanulni, a szünet is alkalmas arra, hogy pl. átfusd a következő tananyagot, így mikor tanuljátok, már ismerősen fog csengeni. Ha órán figyelsz, azzal is rengeteg időt spórolsz meg. WC-n ülve is lehet tanulni. Nem is kell ehhez különösebben megszakadni. TV, internet is visszafogható, rövid időn belül nem is fáj a dolog.
Én pl. érettségire felkészülés közben – meg előtte is – 2x4 órában néptáncoltam, további 2x2 órában tanítottam is táncot, buliztunk ezerrel az osztálytársaimmal is, a néptánctársaimmal is, fellépéseink, nagyműsorunk volt, volt barátnőm is, és bár nagyon nem szerettem tanulni, mégis leérettségiztem 4-es átlaggal. Ja és még közben írtam egy programot is szabadidőmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!