Hamarosan iskola és gyomorgörcsöm van, rosszul leszek ha rágondolok, mit tegyek?
Utolsó év: érettségi, szalagavató, ballagás olyan osztállyal amit utálok és szekálni is szoktak és nem érzem jól magam ott. Minek ez a sok szar, tudjam le az érettségit és kész.
Irtózok a nyilvános szerepléstől, feleléstől stb.
Jó lenne már ki kerülni ebből a fosból, az egészségem kárára megy ez az egész, némelyik munkahelyet is könnyebnek találok, mint ezt a hajtást ami iskolában van.
Bemegyek, bambulok ki a fejemből, a tanár magyaráz 7-8 órát, közben kapok egy pár beszólást, oltást az osztálytársaktól, haza megyek tanulhatok 2-3 órát. Némelyik tanár még arra is kíváncsi mit csináltam a nyáron, na menjen már. A suli miatt lettem lelki beteg.
Egyébként 1. ez nem hiszti.
2.-nak: ugyan testileg nem nagyon, de lelkileg negyon bántják azokat akik kicsit is mások. Ha egy picit kövérebb vagy akkor már elítélnek és esélyt sem adnak neked, de ugyan ez igaz azokra akiknek nem tökéletes az arcuk. Ha van valami ápoltsági problémád akkor már kitaszítanak. Pl: gyorsabban zsírosodik a hajad mint az átlag stb.
Nem kiakartalak oktatni, csak a lányokkal is ezt csinálják. Sőt szerintem gyakrabban, de ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!