Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hamarosan iskola és gyomorgörc...

Hamarosan iskola és gyomorgörcsöm van, rosszul leszek ha rágondolok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 13:07
 1/8 A kérdező kommentje:

Utolsó év: érettségi, szalagavató, ballagás olyan osztállyal amit utálok és szekálni is szoktak és nem érzem jól magam ott. Minek ez a sok szar, tudjam le az érettségit és kész.

Irtózok a nyilvános szerepléstől, feleléstől stb.

Jó lenne már ki kerülni ebből a fosból, az egészségem kárára megy ez az egész, némelyik munkahelyet is könnyebnek találok, mint ezt a hajtást ami iskolában van.

Bemegyek, bambulok ki a fejemből, a tanár magyaráz 7-8 órát, közben kapok egy pár beszólást, oltást az osztálytársaktól, haza megyek tanulhatok 2-3 órát. Némelyik tanár még arra is kíváncsi mit csináltam a nyáron, na menjen már. A suli miatt lettem lelki beteg.

2014. aug. 23. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Hiszti
2014. aug. 23. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Dehogy hiszti.. Ugyan ez van velem is, mintha én írtam volna ki, csak a gyomorgörcs megszűnt. Jövőhéten már próbálni kellesz szalagavatós táncra, amiben csak azért veszek részt, mert anyám megparancsolta.. Utána BULI! Az osztályomnak biztos, bulizzanak, legyenek csak együtt, de kösz, nekem ilyen osztállyal nincs kedvem még csak megjelenni sem együtt. Mondom, a különbség kettőnk között annyi, hogy én nem görcsölök már, volt régebben úgy, hogy hazamentem, mert annyira fájt a hasam, ha megláttam azz iskolát. Felhívtam anyámat, és mondtam, hogy megyek haza, mert rosszul vagyok. Ma már nem érdekel, sem az osztályom, sem ez az egész iskola, ba..zák meg. Kérdező fiú vagy vagy lány? Gondolom fiú, lányokat ritka(persze biztos van), hogy bántanak, akár testileg, akár lelkileg..
2014. aug. 24. 23:35
 4/8 anonim válasza:
Tudd le a kötelező részt, mondd, hogy másnap korán kell kelni, és menj haza. Tanulj! Már nem kell sokáig velük lenni. Foglalkozz magaddal!
2014. aug. 25. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Tanulj! Szerintem gyomorgörcse annak van, aki fél valamitől. Nem biztos a tudásában. Esetleg nem is tud semmit. Ha minden kérdésre tudod a választ, akkor nincs mitől félned. Hiszen mi történhet? Kapsz egy 5-öst? :)
2014. aug. 29. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:
A szünetekben olvass vagy rajtolj meg ilyesmi! Aztán az utolsó óra után húzz el onnan! Otthon pedig feledkezz meg ezekről az idiótákról!
2014. aug. 29. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyébként 1. ez nem hiszti.

2.-nak: ugyan testileg nem nagyon, de lelkileg negyon bántják azokat akik kicsit is mások. Ha egy picit kövérebb vagy akkor már elítélnek és esélyt sem adnak neked, de ugyan ez igaz azokra akiknek nem tökéletes az arcuk. Ha van valami ápoltsági problémád akkor már kitaszítanak. Pl: gyorsabban zsírosodik a hajad mint az átlag stb.

Nem kiakartalak oktatni, csak a lányokkal is ezt csinálják. Sőt szerintem gyakrabban, de ez az én véleményem.

2014. aug. 29. 21:17
 8/8 anonim válasza:
Ez szégyen az iskolára, az ottani tanárokra. Oda kellene figyelni, hogy minden diák jól érezze magát Tanár vagyok, tanítottam néhány iskolában, de az én osztályomban jó beszélgetések, kirándulások voltak, az iskolán kívül is együtt voltunk, a lakásomba is bármikor becsengethettek. Az egyik iskola megszűnt, és már 14 éve minden hónapban egyszer találkozunk a tanárok és diákok, a facebookra teszik fel a réges-régi képeket a suliról. Az első évben iskolát kellett volna váltani. Most már nem érdemes. Figyelj kicsit oda a társaidra, talán mégis akad 1-2 az osztályban, akivel érdemes beszélgetni. Ha mégsem, akkor csak az segít, ha tényleg csak a tanulással foglalkozol. Vagy nincs egy délutáni szakkör (sport, foto, video, művészet...) ahol találhatsz hasonló érdeklődésű embereket mint te vagy? Arra koncentrálj, ami valóbam leköt.Az érettségitől nem kell félni, ott már minden tanár segíteni fog. Azért persze a minimumot meg kell tanulni.
2014. aug. 31. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!