Hogy kell kibékülni magammal, a dolgaimmal?
Kedves Kerdezo!
H hogyan kell elni, azt senki nem mondhatja meg neked, annyira nem ismer senki teged. Meg hat kit is kelljen, h erdekeljen a te eleted?
Mi lenne, ha hozzaszoknal ahhoz, amilyen vagy es amiket csinalsz? A leirt dolgaid alapjan nem vagy szelsoszegesen elcseszett, csak epp semmi nem motival a masfajta viselkedesmod megvalositasara. Vagyis: nem latod, h jobb is lehetne az eleted (semmi cel nem vonz) vagy nem eleg sz*r a mostani eleted (nem taszit elegge a jelened). Most meg csak kozepvacakul erzed magad, de ez onmagaban nem eleg, h vmi akciora vallalkozz. Ugyanis minden akcio kockazatos. Van, akinel ez az allapot elhuzodik, idealis alap lesz egy joooo kis depressziohoz. Par ev mulva meglatjuk.
Ha a csaladodban elofordul hasonlo viselkedesminta, akkor gyanakodj un. tanult tehetetlensegre. Lehet, tifeletek ez a szokas, addig apolod a hagyomanyt, amig meg nem unod. De lehet eletkori is, 13-17 eves korod kozt, mondhatni, az altalad leirtak normalisak.
Udv R.
Igen. Kb. pont úgy érzem magam, hogy ez a mostani állapot szar ugyan (főleg magam miatt, de nem csak), de olyan lusta vagyok, amilyet a Föld még nem látott. Lassan MUSZÁJ lesz pénzkereseti lehetőség után néznem, azzal valószínűleg jönni fog némi változás, de attól félek, nem feltétlenül jó változás. Ugyanis kb. nulla vagyok, mint társasági lény. Még annak is lusta vagyok utána nézni amire azt tudom mondani hogy érdekel (ez a jelenlegi tanulmányomhoz köthető). Elvileg ezzel a végzettséggel (ha megszerzem) viszonylag jól fizető állást lehetne találni és ez az, amire azt tudom mondani, hogy érdekel. Mégse vagyok annyira szorgalmas, amennyire kellene. És már 20-on éves vagyok ráadásul. Néha úgy érzem életképtelen vagyok. Valószínűleg dobna valamit a helyzeten, ha tudnék kialakítani barátságokat vagy ilyesmi, de hát önbizalmam az mínuszban van.
Köszi hogy írtatok. Ha van még valami amit mondanátok, írjatok még.
Nos, Kedves Kerdezo, ha te nem veszed a kezedbe az eleted iranyitasat, akkor ki fogja? Tudjuk, h akcioknak/tetteknek/minden valtozasnak vannak kockazatai (es mellekhatasai) de a seggenulesnek is, az utobbiaknak talan meg kellemetlenebbek. Az ember annyira le tud szokni az eletrol, h mire eszreveszi, h kinott a fejeben a fu, addigra, haaaaat, jo esellyel keso lesz. Addigra mar azt is elfelejted, h kell akarmit is csinalni.
Az idonk ki van merve. Itt leszel ezen a Fold nevu jatszoteren kb. 100 evet, utana lekapcs. Amikor 99 eves leszel, h ogy szeretned erezni magad? Hogy szeretnel visszanezni az elmult idore, amit eletdnek nevezel majd? Jo moka volt, v sikerult eszrevetlenul kihuznod a fadobozig? Kiprobaltad a maszokat, a libikokat, a lehetosegeket, v amikor az elso gyerek elvette a homokozo lapatod, elszontyolodtal?
Amig nem tudo, mit kezdj magaddal, csinald, amit legkevesbe utalsz, aztan majdcsak lesz vmi.
Jo celkijelolest es celmegvalositast kivanok neked.
Udv R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!