Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerelmes vagyok! Mit tegyek?...

Szerelmes vagyok! Mit tegyek? Sgitsetek! Léccyléccyléccy! Sososososos

Figyelt kérdés
szerelmes vagyok egy fiúba {andrásnak hivják}aki át néz rajtam mittegyek segitsetek
2010. jan. 14. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy és hány éves a srác?

Próbálj vele barátkozni. Aztán csábítsd el. :)

2010. jan. 14. 18:46
 2/12 anonim ***** válasza:
nehéz..hányéves is vagy 12?:D nem akarlak lefikázni de hogy lehetsz szerelmes egy olyan emberbe aki átnéz rajtad..mert aki átnéz rajtad azzal nem tudsz beszélgetni..nem csak azért "szereted" mert jol néz ki??(: amugy sztem probáld meg felhivni afigyelmét..kezdj el beszélgetni vele meg ijesmik...
2010. jan. 14. 18:46
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi de most már 1 kicsit beszél velem de mit tegyek
2010. jan. 14. 18:49
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Én ANDRÁS VAGYOK A HEGYRŐL KINEK TEHETEM BE EGYBŐL?
2010. jan. 14. 18:49
 5/12 A kérdező kommentje:
én dunaújvárosi vok ugy hogy te nem lehetsz
2010. jan. 14. 18:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a második válaszolónak nincs igaza.

Nem tudom, hogy akkor mi a véleménye a "szerelem első látásra" dologról, még ha most ebben az esetben tegyük fel, egyirányú a dolog.:)

Barátkozz vele, beszélgess. Általában a fiúk szeretik az olyan lányokat, akikkel lehet dumálni.

Bár ha nem tetszel neki külsőre, az nehéz ügy.:/

Azért sok szerencsét.:)

2010. jan. 14. 18:54
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi a barátaim szerint én szép vagyok és egoista és jól lehet beszélgetni és mégegyszer köszi
2010. jan. 14. 18:56
 8/12 anonim ***** válasza:
a második vagyok és az a véleményem hogy a szerelem első látásra dolog cáfolja a nem akülsö, hanem a belsö a fontos:D bárnemtom...még nem voltam szerelmes szal nem tudok semmit tutira mondani(: jah és kössz hogy mondtad hogy szerinted nincs igazam(:
2010. jan. 14. 19:00
 9/12 anonim ***** válasza:
*a belső a fontos dolgot* lemaradtxD
2010. jan. 14. 19:01
 10/12 A kérdező kommentje:

én ismerem teljesenn mindent tudok róla és mind1 hagyuk

és nekem nem a külső számit

2010. jan. 14. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!