Normális egy ilyen fokú önbizalom?
Szerintem teljesen okés vagy.
Velem is az a helyzet, hogy önbizalomhiányos vagyok, de ha van valaki, aki igazán mellettem van, szinte 100%-osan megváltozom a jó irányába.
Ez nagyrészt természetes. Ha van legalább egy valaki, akinek a szemében jó, okos, szép, rendes vagy, akkor azzá is válsz. Örülök, hogy jól vagy, ne adj le az önbizalomból! Csak remélni tudom, hogy egyszer számomra is eljön az az időszak, amikor én is értékesnek fogom tartani magam.
most miért kell kritizálni a másikat? az a bajotok hogy végre kinyílt mások előtt? nem értem.
szerintem teljesen normális, hogy így gondolkodsz. sokkal jobb érzés ilyen képet felállítani magadról, minthogy önbizalomhiányosan bujkálj a világ elől.
Szerintem nem vagy nagyképű.Erre utal,hogy megnyíltál,és feltetted a kérdést,teljesen őszintén.
Már ne is haragudjatok,de hogy reklámozhatná magát egy anonim oldalon??
Nem kell lejjebb adnod-elég,ha arra figyelsz,hogy ne fusson el veled a szekér.Tudod,hogy miben vagy jó,miben kevésbé,de a jóra koncentrálsz-aki szerint ez nagyképűség,az irigy:P
Ezt én teljesen normálisnak tartom.Ha ilyen marad a gondolkodásod,amilyen most,akkor szerintem a lehető legjobb úton haladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!