Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Arra rendeltettem, hogy a...

Arra rendeltettem, hogy a Kiválasztott hűséges szolgája legyek?

Figyelt kérdés

Biztos ti is feltettétek a kérdést. Ennyi lenne az életünk? Nincs semmilyen felsőbb hatalom? Engem már gyerekkorom óta foglalkoztat ez a kérdés.

Valahol belül érzem, hogy várok valakire, aki miatt még az életemet is feláldoznám. Egy Kiválasztottra, aki a felsőbb hatalmak által rendeltetett valamire.

Nagyon remélem, hogy nem én leszek az, mert a (jelenlegi állapotomban) nem tudnám elviselni a felelősség súlyát.

Ahogy telnek az évek, lelkileg és szellemileg egyre érettebb leszek, és az érzés egyre erősödik, talán pár évtized és rátalálok. Ha így történne remélem a halálom nem lesz felesleges, remélhetőleg őt mentve áldoznám fel magam, hogy beteljesíthesse végső célját. Még nem tudom mi lesz az. 11 év és eljön a mi időnk... Addig még sokat kell fejlődnöm.

22/F

2014. aug. 15. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez furcsa. Én is ezen gondolkodom. Valahogy így,ahogy leírtad,de lehet hogy másra célzol,nem tudom. Kifejtenéd bővebben?
2014. aug. 15. 16:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak azt mondom, hogy szerintem fontos szerepe van minden embernek az univerzumban, és mindenki valamire rendeltetett. Amit leírtam, az az én személyes látásmódom, ahogy elképzelem a jövőmet. Álmodozásnak tűnhet, de én kitartok mellette, lehet idővel meg fog változni a gondolkodásom, de remélem nem.

A Kiválasztott kiléte és feladata ismeretlen. Egyelőre nem akarok következtetéseket levonni. Talán idővel fény derül mindenre.

2014. aug. 15. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen,minden embernek van valamilyen küldetése az életben,ezzel teljes mértékben egyetértek. Teljesen biztos vagyok benne,hogy van vezérlő csillag is,ha eltéveszteném az irányt,ezt már sokszor megtapasztaltam. Pl. már lassan 3 napja gondolkodok,merre kellene tovább menni,jó -e amerre haladok,és rátaláltam a kérdésedre véletlenül. (azért írtam,hogy ez furcsa). A gondolkodásom Alapja nekem ez: van valami Feladatom itt. És mindig érzem a belső kényszert,és mindig véletlenül úgy segít ki a Sors,hogy tovább menjek,szinte átlök a nehezén amikor nem akarom...

Miért 11 év?

Fejlődni azt nekem is rengeteget kell.

2014. aug. 15. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek az ilyesmiben, inkább úgy vagyok vele hogy magamnak kell megtalálnom a célomat, a helyemet a világban. Mondhatjuk úgy is hogy én a szabadságban hiszek. De ha úgy adódik, vállalnám egy Kiválasztott szolgálását vagy akár a szerepét is, én sem akarom hogy a halálom értelmetlen legyen.
2014. aug. 16. 21:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Azért 11 évet írtam, mert akkor töltöm be a 33. életévemet, vagyis elérem a krisztusi kort.

Itt van róla egy kis írás. [link]

2014. aug. 17. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!