Arra rendeltettem, hogy a Kiválasztott hűséges szolgája legyek?
Biztos ti is feltettétek a kérdést. Ennyi lenne az életünk? Nincs semmilyen felsőbb hatalom? Engem már gyerekkorom óta foglalkoztat ez a kérdés.
Valahol belül érzem, hogy várok valakire, aki miatt még az életemet is feláldoznám. Egy Kiválasztottra, aki a felsőbb hatalmak által rendeltetett valamire.
Nagyon remélem, hogy nem én leszek az, mert a (jelenlegi állapotomban) nem tudnám elviselni a felelősség súlyát.
Ahogy telnek az évek, lelkileg és szellemileg egyre érettebb leszek, és az érzés egyre erősödik, talán pár évtized és rátalálok. Ha így történne remélem a halálom nem lesz felesleges, remélhetőleg őt mentve áldoznám fel magam, hogy beteljesíthesse végső célját. Még nem tudom mi lesz az. 11 év és eljön a mi időnk... Addig még sokat kell fejlődnöm.
22/F
Csak azt mondom, hogy szerintem fontos szerepe van minden embernek az univerzumban, és mindenki valamire rendeltetett. Amit leírtam, az az én személyes látásmódom, ahogy elképzelem a jövőmet. Álmodozásnak tűnhet, de én kitartok mellette, lehet idővel meg fog változni a gondolkodásom, de remélem nem.
A Kiválasztott kiléte és feladata ismeretlen. Egyelőre nem akarok következtetéseket levonni. Talán idővel fény derül mindenre.
Igen,minden embernek van valamilyen küldetése az életben,ezzel teljes mértékben egyetértek. Teljesen biztos vagyok benne,hogy van vezérlő csillag is,ha eltéveszteném az irányt,ezt már sokszor megtapasztaltam. Pl. már lassan 3 napja gondolkodok,merre kellene tovább menni,jó -e amerre haladok,és rátaláltam a kérdésedre véletlenül. (azért írtam,hogy ez furcsa). A gondolkodásom Alapja nekem ez: van valami Feladatom itt. És mindig érzem a belső kényszert,és mindig véletlenül úgy segít ki a Sors,hogy tovább menjek,szinte átlök a nehezén amikor nem akarom...
Miért 11 év?
Fejlődni azt nekem is rengeteget kell.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Azért 11 évet írtam, mert akkor töltöm be a 33. életévemet, vagyis elérem a krisztusi kort.
Itt van róla egy kis írás. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!