Szereted a meglepetéseket?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 18:41
1/12 anonim válasza:
attól függ, hogy milyen az a meglepetés...
2/12 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem, hogy ér egy meglepetés, és utólag el tudod-e dönteni, hogy örültél-e neki, vagy se... Akkor semmi értelme nem lenne a kérdésnek :S Úgy értettem, hogy általánosságban véve szeretitek-e a meglepetéseket...
2010. jan. 13. 18:53
5/12 anonim válasza:
Az egész élet meglepetés... reggel felkelsz és nem tudod mi vár rád aznap, aztán valaki elotunik a semmibol például..
Igen, szeretem a meglepetéseket!:)
7/12 anonim válasza:
nem, nem vagyok spontán ember... ha megvan szervezve, és azt kapom amit várok, akkor OK. :D
8/12 anonim válasza:
Én utálom, azt is, hogyha csak a barátom, vagy valaki beállít hozzám...Jelentkezzenek be! :D De mindenki ismer, és senkit nem zavar.
10/12 anonim válasza:
a kellemes meglepetéseket mindenki szereti, így én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!