Mit tegyek ha úgy érzem ez a földi lét nem nekem való?
Figyelt kérdés
Legyek öngyilkos és akkor minden meg van oldva? Tényleg semmi nem tesz boldoggá, olyan átlagos dolgok mint titeket.2014. aug. 11. 18:30
1/3 anonim válasza:
Most mondanám neked hogy márpedig minden szép és happy csak te nem fogod fel meg bal bla bla... de gondolom sokszor hallottál már e fajta sablonszöveget arról hogy az élet milyen csodás... szóval inkább mást mondok...
Egyszer élsz és tuti még nem próbáltál ki mindent, márpedig aki ennyire nem félti az életét, annak nem jár még az extremebb kalandok sem különösebb fejfájással...
most figyi egyszer úgy is meghalsz... de soha ne légy öngyilkos inkább keresgéld egy életen át a boldogságot...
mert most ha öngyilkos leszel, akkor ennyi...vége
de ha maradsz akkor még mindig van 1% esélyed és legrosszabb esetben ugyis meghalsu utána...
(Bocsi nehezen tudom magam kifejteni)
2/3 anonim válasza:
Depressziós vagy, keress fel pszichológust! (Ha suliba jársz még, akkor iskolapszichológus segíthet).
3/3 anonim válasza:
Az ilyen érzésekről általában érdemes beszélgetni egy pszichológussal. Az öngyilkosság nem megoldás, hanem menekülés. Ha semmi átlagos nem tesz boldoggá, akkor keress valami átlag felettit. :) Vagy lehet valami más eredetű a probléma, akkor fordulj szakemberhez, vizsgáltasd ki magad. Szerintem sokkal kedvezőbb lehetőségek is akadnak a halálnál. Gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!