Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van így értelme így élnem...

Van így értelme így élnem egyáltalán?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok. Régen kihalt már belőlem valami. Úgy érzem semmi értelme élnem. Csak a kábítószer ad néha valami kis pluszt. Dolgozni is igazából scak ezért járok hogy legyen rá pénzem meg a szüleim ne baszogassanak. Ha elmegyek valahová ott is csak az játszik szinte. Nem is értem valaki hogy lehet igazán boldog. Felkelek reggel semmi célom nincs , telnek a napok úgy érzem értelmetlenül. De nem tudom hogy lehetne neki értelmet találni, mi az ami jólehet. Sport? Fociztam , kondiztam de igazából semmi jó nincs benne elvagyok és kész. Van 1 kutyám szoktam vinni ide oda de ez se felszabadító érzés. Örülök hogy van meg szeretem de kb ennyi. Azon gondolkoztam hogy el kéne mennem itthonról összeállni vmijó csajjal haverokkal és úgy élni vmi lakásba/házba. De ez is csak hetekig tartana a varázs mert még új. De ott is csak a kábszer menne meg mittomén. Vki mondja már meg hogy mi jó van az életben? Vagy igazából mindenki így van mint én? Teljesen a padlón vagyok , full értelmetlen az egész életem.
2014. aug. 6. 14:35
1 2
 11/11 anonim válasza:
mit tolsz?
2014. aug. 8. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!