Melyik zenék illenek a legjobban hozzátok?
Nem hiszem, hogy egy zene alapján meglehet ítélni egy embert, de nekem ez az egyik kedvencem:
https://www.youtube.com/watch?v=i5Kwf_nNmGI
Hasonlókat, epiceket szoktam hallgatni nagyon sokat. Nagyon motiválóak, ezek nélkül nem hiszem, hogy képes lettem volna megcsinálni az elmúlt két évemet és hogy képes lennék megcsinálni a következőket. Mikor már úgy érzem, hogy kész, ennyi, nem megy tovább ez mindig add még egy nagy löketet. Sokáig nem tartottam semmire a zene ipart és a mai zenészek/zenék nagy részét még mindig semmibe veszem, de az ilyenek meg a komoly zenék meg egyebek, amikre nem egy adag ostoba, elvadult, elfajzott gyermek vonaglik egy kis zárt helyen, azokról megváltozott a véleményem. Sokat tudnak segíteni az emberen, így már képes vagyok a zenészeket is tisztelni.
Valami Indie- számot választanék.
Visszafogottak, lazák, néha komoly, szomorú, néha vidám dolgokról szólnak. Tökéletesen elmondják, milyen vagyok :)
Nyugodtan mondhattok több dalt is:) Lehet akár 20 is,meghallgatom.
1. Jó hogy sikerült ilyen pozitív változást hoznia az életedbe,ezt teszi a jó zene,még ha rövidtávú örömről is van szó,amíg a zene szól.
Clint Mansellen kívül még mely zeneszerzőket szereted?James Newton Howard?Hans Zimmer?Jo Blankenburg?John Powell?Alan Silvestri?Jerry Goldsmith?Danny Elfman?Csak találgatok:D
A vállalatok közül?
Two Steps From Hell?X-ray dog? E.S. Posthumus?Immediate Music?Melyiküket preferálod? Mik a kedvenceid tőlük?:)
Ne haragudj a sok kérdésért,kicsit elkalandoztam ^^"
2. Nyugodtan linkelhetsz néhány példát,érdekelne hogy pontosan miket szeretsz:)
3. Nagyon érdekes.Mit sportolsz?Ha szabad megkérdeznem:)
(Egyébként ismerem őket,a Heuchler a kedvencem:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!