Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik zenék illenek a legjobb...

Melyik zenék illenek a legjobban hozzátok?

Figyelt kérdés
Ha nem mondhatnátok semmit és csak dalokon keresztül mesélhetnétek magatokról milyen számokat választanátok?Milyen a lelki világotok?Milyennek érzitek,halljátok?
2014. aug. 5. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy egy zene alapján meglehet ítélni egy embert, de nekem ez az egyik kedvencem:

https://www.youtube.com/watch?v=i5Kwf_nNmGI

Hasonlókat, epiceket szoktam hallgatni nagyon sokat. Nagyon motiválóak, ezek nélkül nem hiszem, hogy képes lettem volna megcsinálni az elmúlt két évemet és hogy képes lennék megcsinálni a következőket. Mikor már úgy érzem, hogy kész, ennyi, nem megy tovább ez mindig add még egy nagy löketet. Sokáig nem tartottam semmire a zene ipart és a mai zenészek/zenék nagy részét még mindig semmibe veszem, de az ilyenek meg a komoly zenék meg egyebek, amikre nem egy adag ostoba, elvadult, elfajzott gyermek vonaglik egy kis zárt helyen, azokról megváltozott a véleményem. Sokat tudnak segíteni az emberen, így már képes vagyok a zenészeket is tisztelni.

2014. aug. 6. 13:17
 2/5 Gyémántlány ***** válasza:

Valami Indie- számot választanék.

Visszafogottak, lazák, néha komoly, szomorú, néha vidám dolgokról szólnak. Tökéletesen elmondják, milyen vagyok :)

2014. aug. 6. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:
2014. aug. 6. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
illetve az ehhez hasonlóak:)mondjuk ennél keményebbeket is hallgatok, de azokat csak edzéshez:)
2014. aug. 6. 20:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Nyugodtan mondhattok több dalt is:) Lehet akár 20 is,meghallgatom.

1. Jó hogy sikerült ilyen pozitív változást hoznia az életedbe,ezt teszi a jó zene,még ha rövidtávú örömről is van szó,amíg a zene szól.

Clint Mansellen kívül még mely zeneszerzőket szereted?James Newton Howard?Hans Zimmer?Jo Blankenburg?John Powell?Alan Silvestri?Jerry Goldsmith?Danny Elfman?Csak találgatok:D

A vállalatok közül?

Two Steps From Hell?X-ray dog? E.S. Posthumus?Immediate Music?Melyiküket preferálod? Mik a kedvenceid tőlük?:)

Ne haragudj a sok kérdésért,kicsit elkalandoztam ^^"

2. Nyugodtan linkelhetsz néhány példát,érdekelne hogy pontosan miket szeretsz:)

3. Nagyon érdekes.Mit sportolsz?Ha szabad megkérdeznem:)

(Egyébként ismerem őket,a Heuchler a kedvencem:D)

2014. aug. 7. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!