Szerintetek is túl bölcs, elfogúlt vagyok vagy csak irigyek rám? (bővebben lennebb)
Figyelj, annak, hogy húú, de bölcs vagy, lehet egy nagyon negatív felhangja is.
De nem hinném, hogy bölcs lennél, ez egészen mást jelent, és te nem vagy az:) ( nem bántásból mondom, meg semmi)
Nagyon jó, hogy életvidám vagy, nem fordulsz önmagadba, és tudod élvezni az életet. Ezt a szokásodat tartsd is meg örökre! A legjobb dolog. Örülj neki, hogy te nem követsz értelmetlen "trendeket", talán saját stílusod is van. Bölcs akkor leszel, ha rájössz arra, hogy nem rossz ez sem, mindenkinek meg kell találnia saját magát. Ha Hannah Montanán keresztül vezet az út, akkor úgy. Mindenki keresi önmagát, és rengeteg helytelen út van. De csak így juthatsz el a jó útra. Sok sikert neked:)
ehehehe..
megfogod még találni magad vagy 100*
most fogsz kamaszdni ez a leggázabb kor egy lány életében. Tudom h most nem hiszed el, de majd 20évesen igazat adsz nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!