Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez tényleg olyan nagy probléma?

Ez tényleg olyan nagy probléma?

Figyelt kérdés

A gond az, hogy nagyon nehezen tudok kezdeményezni. Mindenben. Még beszélgetéseket is. Nincs túl sok önbizalmam, és félek attól, hogy leráznak, visszautasítanak, kinevetnek. Vajon tudja ezt valaki tolerálni? El tudnak így fogadni? Megváltozni nem tudok...segítség nélkül biztos nem. De én úgy érzem, hogy ehhez nem feltétlenül kellene szakember. Talán csak IGAZ barátok. Mit tudsz tanácsolni? Mit tehetnék?

18/L

2010. jan. 11. 20:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:

Szia, jelen nem csináltál semmit, nem tudsz megbántani, ahhoz kevés vagy :D na létszíííííííííííííííííí ne haragudj :)

DD

2010. febr. 7. 11:37
 62/69 anonim ***** válasza:

már szerintem biztos fent vagy, és már dél is elmúlt, ja egyébként jó étvágyat az ebédedhez :)

ööööööööööööööööö most nem jut eszembe semmi, de már kiírtam a másik kérdésnél, csak siettem alukálni, semmi extra :) másnak nagyobb problémája is van, szóval én csináltam belőle csak nagy problémát, ez van legközelebb nyugodtan fogom már kezelni, és kedvesen fogok elköszönni mindig ígérem :)

2010. febr. 7. 12:21
 63/69 anonim ***** válasza:
áááááááááááááá már rájöttem mi volt a gond, 11 percig nem válaszoltam a válaszodra, és egyszerre jöttem azzal, hogy lelépek :D rájöttem okos vagyok ugye? :DDD
2010. febr. 7. 12:42
 64/69 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Tényleg azt hittem, valami rosszat mondtam. Túlreagáltam, tudom. Én nem haragszom. Neked kéne...
2010. febr. 7. 13:08
 65/69 anonim ***** válasza:
na végre már itt ülök reggel óta gép előtt, habár tanulni nem akarok mást meg nagyon nem tudok színlelni, miért haragudnék, én írtam hülyeséget, kicsit át kellett volna gondolnom :D
2010. febr. 7. 13:14
 66/69 anonim ***** válasza:
nem reagáltad túl, nem nagyon volt kivehető belőle, hogy most mit is akartam ezzel mondani, úgy hogy inkább én kérek elnézést, bocsánat :)
2010. febr. 7. 13:19
 67/69 A kérdező kommentje:

Mindegy. Inkább hagyjuk. Csak fura volt...

De tényleg hagyjuk.

2010. febr. 7. 13:20
 68/69 anonim ***** válasza:
oké rendben, átmenjünk, vagy itt ragadjunk :DD
2010. febr. 7. 13:25
 69/69 A kérdező kommentje:

Menjünk át, bár megígértem hogy nem megyek vissza.

Na nem baj.

2010. febr. 7. 13:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!