Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez tényleg olyan nagy probléma?

Ez tényleg olyan nagy probléma?

Figyelt kérdés

A gond az, hogy nagyon nehezen tudok kezdeményezni. Mindenben. Még beszélgetéseket is. Nincs túl sok önbizalmam, és félek attól, hogy leráznak, visszautasítanak, kinevetnek. Vajon tudja ezt valaki tolerálni? El tudnak így fogadni? Megváltozni nem tudok...segítség nélkül biztos nem. De én úgy érzem, hogy ehhez nem feltétlenül kellene szakember. Talán csak IGAZ barátok. Mit tudsz tanácsolni? Mit tehetnék?

18/L

2010. jan. 11. 20:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha a betegséggel van gond,arra sajna csak azt tudom mondani,keress követendő példát. Lehet,hogy a lelked mélyén bánt a dolog de ez érthető.
2010. jan. 30. 21:26
 32/69 anonim ***** válasza:
100%

arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a rekord kérdésen eltöltött időd alatt nőtt az önbizalmad?

DD

2010. jan. 30. 21:29
 33/69 A kérdező kommentje:

Nem tudom DD. Lehet. :)

Őszintén szólva...talán tényleg ez a kisebbség érzet. Alig tudják, hogy beteg vagyok, de én mégis úgy érzem, hogy én csak egy beteg ember vagyok és kész. Mások teljes életet élhetnek, én meg nem. Követendő példa? Keresek... :)

2010. jan. 30. 21:30
 34/69 anonim ***** válasza:
100%

nekem ez az oldal segített mert tudom, hogy nem vagyok egyedül most már de ez most nem is lényeg

ahogy észrevettem százszor vidámabb vagy mint a többi ember, szóval inkább Te élsz teljes és boldog életet, nem úgy mint a többiek, és nagyon kedves is vagy ami nagyon is jó dolog nem sok ember rendelkezik ilyen tulajdonsággal, és hát persze nyugodt is vagy, bárkivel meg tudod találni az összhangot, még akartam írni csak elfelejtettem, remélem semmi rosszat nem írtam

2010. jan. 30. 21:37
 35/69 anonim ***** válasza:
100%
Aki hirtelen eszembe jut: Kovács Áron, Erős Antónia. Ők is Cukorbetegek, de teljes életet élnek.
2010. jan. 30. 21:38
 36/69 anonim ***** válasza:
100%
ja és nem hagyod el Magadat a betegséged ellenére sem, dicséretre méltó!!!!!!!!!!
2010. jan. 30. 21:40
 37/69 anonim ***** válasza:
100%

próbálj ki mindent, amit írtam.Ha utána nem változtatsz semmin akkor is megtudsz magadról csomó mindent.

Ha gondolod, tudok küldeni rúzsmintákat.

És tudom nagyon rossz tapasztalatod volt,de kéne egy pasi. Annál jobb nincs,mikor te vagy vkinek a legszebb!

2010. jan. 30. 21:41
 38/69 anonim ***** válasza:
100%

nekem Ti vagytok a legszebbek

mert nem látlak Titeket :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

2010. jan. 30. 21:43
 39/69 A kérdező kommentje:
-.- köszönjük...
2010. jan. 30. 21:44
 40/69 anonim ***** válasza:
100%
szívesen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. jan. 30. 21:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!