Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan bizonyítsam be a...

Hogyan bizonyítsam be a szüleimnek, hogy alkalmas vagyok egy telefonra?

Figyelt kérdés
Lécci értelmes válaszokat!!!

2014. júl. 26. 16:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
84%

A 12-esel súlyos problémák vannak.

1. Az okos telefon nem luxus cikk lévén már 15 E-ért is kaphatsz.

2. Mi közöd hozzá ki mire költi a pénzét szíve joga ha okos telo kell neki vegyen amit akar, úgy is ö használja nem te.

3 Hidd el egy telefontol nem lesz menöb senki, szóval kár a görcsért.

2014. júl. 27. 07:38
 22/32 anonim ***** válasza:
16%
komolyan ez a legnagyobb problémád kérdező eléggé sajnállak..csak egy régi Nokiád van és nem "okos" telefonod h oda ne rohanjak... az igazi telefonon igenis gombok vannak érintő képernyős szrt én se vennék az tuti.
2014. júl. 27. 10:23
 23/32 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Válaszoló!

Én most fogok új telefont kapni, mert a régin már telefonálni se tudok. Engem a szüleim már évek óta kérdezgettek, hogy akarok-e új, menőbb telefont, de mostanáig mindig nemet mondtam, mert fölöslegesnek találtam. De most, hogy tönkrement, úgy gondolom, tényleg jó dolog lehet egy okostelefon. Nem facebookozni meg játszani akarok rajta, hanem megnézni az időjárást (fontos, mert nagyon korán indulok otthonról, és olyankor még nem tudom, milyen időhöz öltözzek), olvasni és végre úgy telefonálni, hogy jallom is, amit mondanak nekem.

Gondold át, hogy te miért szeretnél okostelefont, és azt add elő a szüleidnek! :) 16/l

2014. júl. 27. 12:10
 24/32 anonim ***** válasza:
*hallom
2014. júl. 27. 12:10
 25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a 23. válaszolónak...
2014. júl. 27. 13:24
 26/32 A kérdező kommentje:
Egyébként meg vagy a kérdésemre válaszoljatok vagy inkább ne írjatok semmit...
2014. júl. 27. 13:25
 27/32 anonim ***** válasza:
11%
Még jó, hogy pont nem Te mondod meg, hogy mit csinálhatunk. Nem tudsz válaszolni a kérdéseinkre. Igazából ez is válasz, így a kérdésedre a válaszom: sehogy, nem vagy rá képes. Kérj inkább nyelvtan könyveket, ha azt se akarnak venni, akkor hívd a szüleidet ide a géphez és kérd meg, hogy olvassák el az irományaidat. Még ma este a kezedben lesznek a könyvek.
2014. júl. 27. 13:33
 28/32 A kérdező kommentje:
A kérdésemre válaszoljon már valaki!!!! És légyszíves egyes emberek ne oktassanak ki !!!!
2014. júl. 27. 17:56
 29/32 anonim ***** válasza:
14 éves vagy. Oktassanak csak ki, hátha tanulsz belőle. Amúgy meg kaptál választ a kérdésedre.
2014. júl. 27. 18:36
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Ha velem súlyos problémák vannak, akkor rólad 21es ne is beszéljük!

megnézném a te 15eFtos olcsó okostelefonodat, max valami 4. tulajdonostól vásárolt leharcolt ócskaság. Azért mert nincsenek rajta fizikális gombok, még nem lesz valami okostelefon.

Nem ő költi a pénzét, ő a szülei pénzét költené. Felőlem vegyen telefont, akár 15 öt is magára aggathat, ha neki úgy jó csinálja. De akkor az ilyen kérdéseket mint "Hogyan bizonyítsam be a szüleimnek, hogy alkalmas vagyok egy telefonra?" hagyjuk a 3,14csába, mert egy alap kérdésre, hogy "minek ilyen neki?" se képes válaszolni, de azért győzködni akarja a szüleit!

2014. júl. 27. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!